Populära

Vem ar Filips pappa?

Vem är Filips pappa?

Martin LamprechtFilip Lamprecht / PappaMartin Konstantin Lamprecht, född 31 maj 1963 i Stockholm, är en svensk före detta modern femkampare. Han tävlade både individuellt och i lag under sommar-OS 1984 i Los Angeles. Individuellt slutade han på en 30:e plats och laget slutade på en 10:e plats. Han har tagit två SM-brons 1982 och 1984. Wikipedia

Vad heter Kristin Kaspersens äldsta son?

Äldsta sonen Filip Lamprecht är inte okänd för svenska folket då han trätt fram i rampljuset som både modell och tv-profil. Han har medverkat i Let’s dance, en danstävling där han kammade hem den stora vinnarpokalen, och han har även synts i realitysåpan Parneviks då han tidigare var tillsammans med Peg Parnevik, 26.

Vad heter Kristin Kaspersens barn?

Filip Lamprecht
Leon Fahlén
Kristin Kaspersen/Barn

Vad hände med Hans Fahlén?

Det gör Hans Fahlén idag – efter succéåren på TV4 Det senaste tv-profilen gjorde framför kameran var Fahléns matäventyr på TV4. Men han är idag fortsatt en folkkär profil, föreläsare och inspiratör. Han är även moderator och håller i en del inspirationsföreläsningar.

Vem är Filips mamma?

Kristin KaspersenFilip Lamprecht / Mamma

Vart bor Martin Lamprecht?

Martin Lamprecht bor i en lägenhet på Nilssonsberg 37 lgh 1501 i postorten Göteborg i Göteborgs kommun.

Vad heter Kristin Kaspersens son?

Kristin Kaspersen/Söner

Hur gammal är Kristin Kaspersens son Filip?

Kristin Kaspersen, 51, och sonen Filip Lamprecht, 24, har du nog hört talas om tidigare. Den välkända mamman och sonen har båda vunnit Let’s Dance och syns ofta i olika tv-program.

Hur gammal är Kristin Kaspersen?

52 år (30 september 1969)Kristin Kaspersen / Ålder

Vart tog Hans Fahlén vägen?

Under många år kunde man knappt slå på TV4 utan att se Hans Fahlén, i dag 57, i rutan. Efter att ha börjat tv-karriären på ZTV bakom kameran hamnade han till slut i reseprogrammet Reslust, som 1997 bytte namn till När och fjärran.

Vem är Hans Fahlén gift med?

Kristin KaspersenHans Fahlén / Make/maka (2003–2009)

Han var 2003–2009 gift med Kristin Kaspersen. Hans Fahlén började liksom Kaspersen sin tv-karriär på TV Åre, som grundades 1976, och Fahlén har vid ett antal tillfällen samarbetat med turistbolag i Åre såsom Skistar Åres värdskapsprocess och vissa event. Hans Fahlén har ett eget filmbolag, Fahlén Film AB.

Vad heter Filip i Let’s Dance i efternamn?

Filip Lamprecht, 23, är högaktuell med årets Let’s Dance. Många vet vem hans mamma, Kristin Kaspersen är. Men har du koll på Filips pappa? Martin Lamprecht är 57 år gammal och är en svensk före detta modern femkampare från Stockholm.

Share this post