Rekommendationer

Vad smakar lyft Tropic Breeze?

Vad smakar lyft Tropic Breeze?

SMAKER SOM INSPIRERAR TILL SEMESTER Unna dig en stund i de varma tropikerna med VELO Tropic Breeze slim nikotinpåsar. Upplev en läskande smakkombination med varma toner av mango, passionsfrukt och mandarin. Smaken låter dig njuta lite extra och håller länge utan att bli besk eller torr.

Hur mycket nikotin är det i lyft Tropic Breeze?

Om produkten LYFT Tropic Breeze Slim All White Portion

Fakta om produkten
Varumärke Lyft
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g

Vad är Tropic Breeze?

LYFT Tropic Breeze finns nu i en mer diskret mini-variant. Smaken av tropiska frukter med mandarin, passionsfrukt och mango är den samma. LYFT tillverkas av fiber från eukalyptus och tall. Nikotinet utvinns från tobak och adderas separat.

Hur stark är lyft Freeze?

LYFT Freeze X-Strong portionspåsar är ett tobakfritt snus. Istället för tobak så har man fyllt nikotinpåsarna med en smaksatt cellulosafiber som man utvunnit ifrån tallträd och är laddade med en med en extra hög nikotinstyrka – 15.6mg nikotin/gram. Styrkan är extra hög där Nikotinhalten ligger på 15.6mg/gram snus.

Hur många påsar är DEt i en lyft dosa?

En dosa innehåller 24 nikotinpåsar. Konsumenter brukar i snitt använda en nikotinpåse i 30-40 minuter.

Vad smakar lyft?

LYFT Mint Slim har en god smak och uppfriskande känsla, eftersom den innehåller en söt lukt av spearmint. Om du föredrar något starkt kan du prova LYFT Freeze X-Strong Slim. Denna produkt har en nikotinstyrka på 16 mg / g och en mintsmak.

Hur mycket nikotin är de i lyft?

LYFT Ice Cool Strong Slim portionspåsar är ett tobakfritt snus. Istället för tobak så har man fyllt LYFT Ice Cool Strong Slim med en smaksatt cellulosafiber som man utvunnit ifrån tallträd och är laddade med en hög nikotinstyrka – 14mg nikotin/gram. Typ Helvit portion i formatet slim.

Share this post