Rekommendationer

Vad kostar det att hyra m?

Vad kostar det att hyra m?

Våra priser varierar från 75 kr till runt 110 kr per timme. Med M Premium får du fasta timpriser: 75 kr på vardagar och 85 kr på helger. När efterfrågan är som högst ligger timpriserna på ca 110 kr.

Hur använder man M?

Körklar på några minuter

  1. Ladda ner M för iPhone eller Android.
  2. Skapa konto på några minuter med BankID.
  3. Boka din bil från en timme och uppåt.
  4. Hämta och lämna bilen på samma ställe.

VAD är månadskostnaden för bil?

Normal månadskostnad för bil: 2 247 kr (4 747 kr om vi räknar med värdeminskning.) Att äga en bil kan alltså kosta runt 2 247 kr i månaden, eller 26 964 kr om året.

Vad kostar M bilpool?

Du betalar en månadsavgift på 395 kr men får ett lägre timpris, och smarta funktioner som ger dig mer flexibilitet när du bokar. Läs mer om vad som ingår i våra prisplaner här. Vad kostar en resa med M? Kostnaden för en bokning baseras på din prisplan, bokningslängd, ditt försäkringsval och körsträckan.

Vad kostar Volvo M?

Med en månadsavgift på 295 kronor ska M-användarna kunna boka bil per timme eller per dag. Kostnaden per timme är 145 kronor och per dag 995 kronor. Maxpriset per dag, även vid hyra per timme, överstiger aldrig 995 kronor. 30 mils körning per dag ingår i varje bokning, övermil kostar 25 kronor per mil.

Vad kostar det att vara med i en bilpool?

Kostnaden för att vara med i en bilpool består vanligen av tre avgifter. En månadskostnad, en kostnad för hur länge du lånar bilen och en kostnad för hur långt du kör. Milkostnaden kan variera mellan olika bilpooler och bilar, men ligger oftast mellan 20 och 30 kronor inklusive drivmedel.

Vad kostar det att hyra bil i en vecka?

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Sverige? En hyrbil i Sverige kostar i genomsnitt 3 436 kr per vecka (491 kr per dag).

Vilken bilpool är billigast?

Zmartas jämförelse visar att Bilpoolen.nu är det överlag billigaste alternativet. Dock varierar bilpoolernas kostnadserbjudanden över de olika körprofilerna. Den som kör i snitt fyra resor i månaden gynnas istället av att välja Move About. Samtliga bilpooler har positionerat sig olika.

Är det bra med Sunfleet?

Tjänster som trasslar, otrevliga på kundservice, onödigt dyrt. Fick fakturor hemskickade flera månader efter jag sagt upp mig. Rekommenderar inte Sunfleet för någon överhuvudtaget.

Vem äger M?

Volvo Car Mobility lanserar mobilitetsvarumärket M.

Vad är en Poolbil?

En bilpool innebär att ett antal personer samsas om en eller flera bilar. Finessen är att du bara betalar för bilen då du använder den.

Vilken biluthyrningsfirma är billigast?

Hyr bil billigt hos oss på Sixt och välj bland moderna fordon från världsledande bilproducenter som Audi, BMW och Mercedes-Benz. Till ett förmånligt pris kan du även skräddarsy din billiga hyrbil med praktiska tilläggstjänster som GPS, bilbarnstolar och registrering av extra förare.

Hur mycket kostar det att hyra en bil för en dag?

Idag kan du hyra en normalstor hyrbil med pris från 589 kr/dygn. Du kan säkert komma både billigare och dyrare undan dock, se fler priser här eller ta kontakt med den biluthyrare du tänkt hyra av för att vara säker på att få ett exakt pris.

Vad kostar kinto?

För ett fast och lågt pris. Prisexempel: Boka Toyota Corolla 3 dygn och kör 100 km för 1295 kr.

Share this post