Allmänning

Var ligger Torstens tradgard?

Var ligger Torstens trädgård?

Även i år återvänder produktionen till ”Torstens gård” utanför Lund. Här var man för första gången år 2019. Då var det en fantastiskt belägen ödegård bland kohagarna, men den utgjorde en rejäl utmaning för gänget. Det fanns ingen trädgård alls utan mest vildvuxenhet och potential.

När börjar Trädgårdstider 2022?

”Trädgårdstider” i SVT, med Pernilla Månsson Colt, Tareq Taylor, Malin Persson och John Taylor, har premiär den 22 mars 2022. Här kommer en glad nyhet för alla som älskar ”Trädgårdstider” i SVT.

När kommer Trädgårdstider 2021?

När börjar Trädgårdstider i SVT 2021 Programmet är i år nio avsnitt och har premiär den 16 mars.

Var spelar man in Trädgårdstider?

Var spelas Trädgårdstider in? Programmet spelas in utanför Lund och är alltså i växtzon 1.

Var spelas Trädgårdstider in 2021?

Våra favoriter John, Pernilla, Malin och Tareq arbetar på i trädgården i Trädgårdstider. Var spelas Trädgårdstider in? Programmet spelas in utanför Lund och är alltså i växtzon 1.

Var ligger gården där Trädgårdstider spelas in?

När kommer Husdrömmar Sicilien säsong 3?

Säsong ett, med premiär april 2020, markerar starten för förvandlingen av Palazzo Cirillo, det grandiosa rosa palatset på 450 kvadratmeter och tre våningar i den sicilianska byn Termini Imerese.

Vilka var med i Trädgårdstider från början?

Första året spelades programmet in i en lånad koloni. Pernilla Månsson Colt, John Taylor och Tareq Taylor var programledare. Malin Persson kom med 2015. Tittarrekordet ligger på över 1,2 miljoner.

Var i Skåne ligger Torstens gård?

Våren har kommit till Torstens torp, den gamla ödegården utanför Södra Sandby. Och med den är även SVT:s Trädgårdstider tillbaka. I tisdags drog sjätte säsongen av programmet igång. – Det är alltid lite av en chock att komma tillbaka, säger inredaren Malin Persson som är en del av programledarkvartetten.

När börjar Husdrömmar 2022?

Metro Mode 19 January 2022 Den nya säsongen av Husdrömmar har tio avsnitt och första avsnittet sänds på SVT Play måndag 31 januari kl 02.00 och i SVT1 kl 20.00 samma kväll.

Var spelas Trädgårdstider 2022?

Vilka medverkar i Trädgårdstider?

Våra favoriter John, Pernilla, Malin och Tareq arbetar på i trädgården i Trädgårdstider.

Share this post