Populära

Hur gor man trollstav?

Hur gör man trollstav?

Tryck fast trolldeg på ätpinnarna och forma trollstavarna som du vill ha dem. Till exempel kan du göra dem tjockare i ena änden så att du får ett handtag att hålla i. Tryck ordentligt så att degen fastnar. Om du vill kan du använda en kniv eller gaffel för att göra mönster på staven.

Vad är min trollstav gjord av i Harry Potter?

En trollstav innehåller också en kärna och självaste staven är gjord av något slags träd. Stavar kan också vara speciellt bra på vissa saker som till exempel på förvandlingar eller på trollformler.

Vart kan man köpa Harry Potter trollstavar?

Trollstavar

  • Harry Potters Trollstav i Ollivanders Box.
  • Harry Potter Luna Lovegood Trollstav PVC.
  • Harry Potter Dumbledore Trollstav PVC.
  • Harry Potter Wingardium Leviosa Magiskt Kit.
  • Harry Potter Filius Flintwicks Trollstav.
  • Professor Snapes Trollstav i Ollivanders Box.
  • Harry Potter Draco Malfoy Trollstav PVC.

Vem skulle du dejta i Harry Potter?

Därför är det ett ypperligt tillfälle att ta reda på vem DU skulle ha blivit ihop med i trollkarlsvärlden! Låt MovieZine läsa i tebladen vem den perfekta partner för dig är genom att besvara dessa 10 frågor. Om det så ska krävas en tidvändare för att få leva ihop för alltid, så är det här rätt person för dig!

Var kan man köpa Harry Potter saker i Stockholm?

Harry Potter | Science Fiction Bokhandeln.

Hur lång är Hermione grangers stav?

Hermione Grangers trollstav är 30 cm lång och har samma utformning som trollstaven i filmerna.

Vilket Hogwarts hem tillhör du?

Om vi nu leker med tanken att det där himla brevet från Hogwarts faktiskt dyker upp någon gång så vill vi ju veta vilket elevhem vi skulle tillhöra! Gör vårt quiz och få reda på om du tillhör Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw här nedan!

Vilken Harry Potter karaktär är jag mest lik?

Är du också en av dem som gärna drömmer sig bort i J.K Rowlings magiska universum? Då har du säkert också tänkt på vilken av de magiska karaktärerna i Harry Potter du är mest lik. Gör vårt test och få svaret direkt!

Vilka är mina föräldrar i Harry Potter?

Fleamont och Euphemia Potter är föräldrar till James Potter, farföräldrar till Harry Potter och svärföräldrar till Lily Potter (född Evans).

Vad säger Harry Potter när han trollar?

Avada Kedavra (Den dödande förbannelsen) Se även De oförlåtliga förbannelserna för mer information. Beskrivning: En av de tre ”Oförlåtliga förbannelserna”.

Share this post