Rekommendationer

Hur ofta ska man anvanda Nioxin?

Hur ofta ska man använda Nioxin?

Använd två gånger om dagen. Fördela i håret med hjälp av fingertopparna, från rötterna till topparna i områden med tunnare hår och längs med hårfästet. Applicera Hair Booster före du använder NIOXIN Scalp & Hair Treatment.

Hur används Nioxin?

Användning

  1. STEG 1 – Använd dagligen. Applicera på blött hår, massera försiktigt in i både hårbotten och hår.
  2. STEG 2 – Applicera i nytvättat hår. Fördela i hår och hårbotten och låt verka i 1-3 minuter.
  3. STEG 3 – Applicera direkt i hela hårbotten. Massera försiktigt in och låt vara.

Hur bra är Nioxin?

Enligt Nioxin upplever 70% av användarna att håret gåret ser tjockare & tätare ut redan efter 4 veckors användning. Själva stjärnan i NIOXIN-sortimentet är 3-stegssystemet som består av en Cleanser (shampoo), Scalp Revitalizer (Balsam) & Scalp Treatment (Efterbehandling).

Hur använder man Nioxin 4?

NIOXIN Cleanser (150 ml) hjälper till att ta bort tilltäppande talg, fettsyror och andra miljörester från hår och hårbotten. Rengör för att få håret att se tjockare ut. NIOXIN Scalp Revitalizer (150 ml) är en lätt balsamprodukt som bidrar till att ge håret motståndskraft och att kontrollera fuktbalansen.

Vilket Nioxin är bäst?

System 1 är speciellt framtaget för normalt till tunt, fint, obehandlat hår. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på din hårbotten. NIOXIN Cleanser (300 ml) hjälper till att ta bort tilltäppande talg, fettsyror och andra miljörester från hår och hårbotten.

Hur använder man NIOXIN scalp and Hair Treatment?

Scalp Treatment System 2 är en kosmetisk produkt som innehåller antioxidanter och botaniska ämnen som bidrar till att skapa en sund miljö och en frisk känsla i hårbotten. Användning: Applicera Nioxin Scalp Treatment System 2 i hårbotten och massera in med fingrarna. Kamma håret efter för att fördela produkten jämnt.

Vilket NIOXIN är bäst?

Nioxin Kit System 1 & 2 – för dig med obehandlat hår För dig som har normalt, till tunt naturligt hår och inte behandlar det på salong passar Nioxins första och tredje system bäst.

Vart kan man köpa NIOXIN?

Nioxin – Köp online | Åhléns.

Share this post