Trendig

Hur inaktiverar man Klientisolering?

Hur inaktiverar man Klientisolering?

Om du har aktiverat klientisolering på Wi-Fi-routern eller om detta är standardinställningen måste du inaktivera den. Läs mer om klientisolering här. Om nätverket som du vill ansluta till är dolt (ett nätverk vars namn inte visas) måste du ange nätverkets namn och lösenord manuellt.

Hur byter man Wi-Fi på Chromecast?

Anslut manuellt till Chromecast-enhetens SSID (Service Set Identifier).

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen tryck på Wifi. anslut till Chromecast-enhetens SSID.
  2. Öppna Google Home-appen och gör ett nytt försök att konfigurera enheten.

Kan man se SVT med Chromecast?

Vi har stöd för att casta i SVT Play-appen till både Android och iOS. Det går även att casta via webbläsaren Chrome från datorer och apparater med operativsystemet Android.

Vad är en Google Chromecast?

Chromecast är Googles smidiga lösning för dig som gärna vill kunna använda din vanliga tv som en smart-tv och få tillgång till internet-tv och mycket annat. Fysiskt är Google Chromecast en liten låda som ansluts till tv:n med en hdmi-kontakt. Med en Google Chromecast blir det enkelt att titta på filmer och serier från exempelvis Netflix,

Hur går det att skicka material till Chromecast?

Från datorer som kör Windows, Mac OS eller Chrome OS går det att skicka material till en Chromecast-mottagare på två olika sätt. För det första går det att göra genom att besöka en Chromecast-kompatibel webbsida (t.ex. Youtube eller Netflix) med webbläsaren Chrome.

Hur kan du casta webbläsarfönstret till Google Chrome?

Använder du Google Chrome som webbläsare på en dator kan du välja att casta hela webbläsarfönstret till en närbelägen Chromecast. Detta gör du genom att trycka på de tre prickarna längst upp till höger och sedan välja ”Casta” i menyn.

Share this post