Trendig

Vad hande med resten av RMM?

Vad hände med resten av RMM?

Våren 2020 meddelade RMM att de slutar med Youtube, efter nästan tio år som aktiva. Den 12 december 2021 laddades en video upp på kanalen, där Random Making Movies meddelade att de kommer återuppta kanalen, med syfte att lägga upp minst en video i månaden.

Varför slutade Kalle i RMM?

För en vecka sedan gick RandomMakingMovies ut med att Kalle valt att lämna gruppen. Enligt RMM beror avhoppet på att Kalle valt att gå med i militären.

Hur gamla är RMM medlemmarna?

Nu har de svenska 18- och 19-åringarna i Random Making Movies mer eller mindre blivit internationellt erkända. Deras blåsning av Justin Biebers fans utanför Grand Hotel har visats 1 800 000 gånger och den senaste succén är ”Haffa guzz 2.0”, som på bara fyra dagar fått över 360 000 visningar.

Hur gammal är kulan?

William Forslund (26 år) Stockholm | Ratsit.

Hur gammal är Jonas i RMM?

Han har namnsdag om om 350 dagar och blir 27 år gammal om 41 dagar. Jonas civilstånd är inte gift. Jonas har 1 st bolagsengagemang (RandomMakingMovies Sweden AB).

Vad gör Jonas från RMM?

Jonas Andersson (mitten) som i tio års tid drivit youtube-kanalen Random making movies med två vänner, engagerar sig nu för att hjälpa unga att hitta sin ”spark”. Här träffar han nior på Broskolan tillsammans med Sparks generation.

Hur gammal är Jonas RMM?

Han har namnsdag om om 354 dagar och blir 27 år gammal om 45 dagar. Jonas civilstånd är inte gift. Jonas har 1 st bolagsengagemang (RandomMakingMovies Sweden AB).

Vem är kulan?

Marcelo Peña kastade kulan på 500 000 kronor, och lämnade partnern Erica Lindberg helt utan pengar i ”Paradise hotel”. Nu berättar vinnaren att han trots pengarna mådde sämre än någonsin efter finalen – och att han inte kunde sluta gråta.

Varför kallas William för kulan?

När vi blev kompisar var det naturligt att vi började filma ihop, berättar William som kallas ”Kulan”. – Jag har alltid varit ett slags clown, säger William J. Mai och Alfred kollade när ”Kulan” redigerade en av filmerna som skulle läggas ut på Youtube.

Vad gör Jonas från Rmm?

Hur gammal är Jonas i Rmm?

Hur lång är Jonas Andersson?

Jonas Andersson (ishockeyspelare)

Nationalitet Sverige
Född 24 februari 1981, Lidingö
Spelardata
Skjuter Vänster
Längd 190 cm

Share this post