Populära

Vad ar utlamningsstalle?

Vad är utlämningsställe?

PostNord har ett rikstäckande ombudsnät med cirka 1 600 postombud och cirka 300 utlämningsställen, där våra kunder kan lämna och hämta paket, köpa frimärken och uträtta andra postärenden.

Vad innebär postombud?

Den betecknar de serviceställen som finns oftast finns i butiker och bensinmackar, där brev och paket kan lämnas och hämtas. Förutom postombud finns det även frimärksombud, med ett enklare tjänsteutbud och företagscenter med ett mer komplett utbud.

Hur mycket tjänar paketombud?

1Tjänar jag pengar på att vara ombud? Om det är lönsamt eller inte att vara paketombud beror på många olika faktorer och det är därför svårt att svara generellt på frågan. Den ersättning som betalas per paket är låg och det krävs mycket för att gå plus bara på den med de kostnader som finns för hanteringen.

Vilket ombud har jag?

– Vilket ombud du får styrs av ditt postnummer. Varje ombud servar flera postnummer som kan innehålla allt från ett par hushåll till flera tusen. Om ett utlämningsställe ofta blir fullt kan PostNord ta beslut om att lyfta bort ett postnummer och lägga det på ett annat ombud.

Hur skickar man till postombud?

Hur skickar jag Postpaket inrikes? Det är enkelt att skicka Postpaket inrikes med Skicka Direkt. Du betalar porto via datorn och skriver ut frakthandlingarna direkt. Sedan är det bara att lämna in paketet till något av våra postombud.

Får man betalt som postombud?

Hur tjänar PostNord pengar?

Postnord har svårt att tjäna några stora pengar där. Bolaget ökar sin omsättning snabbt, men även kostnaderna ökar, säger Joakim Levin som är sakkunnig på Post- och telestyrelsen. I och med e-handelns snabba intåg har också den svenska paketmarknaden vuxit snabbt.

Vad är serviceställen?

Vi tillhandahåller olika typer av service och försäljning via fyra olika koncept: frimärksombud, postombud, utlämningsställe och Företagscenter.

Share this post