Ny

Vad gor Carl Freer idag?

Vad gör Carl Freer idag?

Carl Freer siktar högre. Spelkonsolen Gizmondo skulle erövra världen. Londonbolaget tog köksvägen till börsen. Carl Freer och hans partners övertog den lilla golvfirman Floor Decor Inc i Florida, betalade med aktier och döpte om den till Tiger Telematics.

Vad gör Stefan Eriksson idag?

ses nyhetsbrev Juridik som skickas ut varje torsdag. Stefan Eriksson, mer känd som Tjock-Steffe, har suttit häktad med särskilda restriktioner sedan den andra april i år. Stefan Eriksson åtalas i dag bland annat för grov stöld.

Var är tjock Steffe idag?

Stefan ”Tjock-Steffe” Eriksson kraschade med sin Ferrari Enzo i hög hastighet och klöv den i två delar. Nu har TV4 visat första delen i en dokumentär om Tjock-Steffe, men hans sportbil är värd en egen historia. Den kluvna bilen räddades nämligen och körs idag omkring i USA.

Vad gör tjock Steffe idag 2020?

Uppsalamaffians ledare får fängelse för kalsongknark Svea hovrätt har fastställt domen mot Stefan ”Tjock-Steffe” Eriksson, tidigare ledare för den så kallade Uppsalamaffian.

Hur gammal är tjock Steffe?

Stefan Eriksson, född 14 december 1961, av medier ofta kallad ”Tjock-Steffe”, är en svensk entreprenör från Uppsala som dömts för flera brott.

Hur lever tjock Steffe idag?

Han fick tre års fängelse och döptes i amerikanska medier till Fat Steven. Den 13 december 2007 flyttades han till migrationshäktet i Los Angeles och nu väntar han på att bli utvisad. I dagsläget är det fortfarande oklart om han kommer att skickas till Sverige eller till Tyskland. I Tyskland bor hans fru och dotter.

Vart bor tjock Steffe idag?

DÖMDES I USA Stefan ”Tjock-Steffe” Eriksson i rättssalen i Los Angeles efter Ferrarikraschen 2006. I november samma år dömdes han till tre års fängelse, av vilka han satt av två. Efter att ha släppts flyttade han till Tyskland, men har nu ofta setts i Sverige.

Share this post