Populära

Vilken vape ar godast?

Vilken vape är godast?

JoyeTech | eGo AIO – Det säkra valet AIO står för All-In-One och det är precis vad du får om du väljer Ego AIO från populära JoyeTech. Ego AIO är en av våra absoluta favoriter, den bästa e-cigaretten på marknaden, som passar dig som är nybörjare inom ämnet, men som också passar dig som är mer erfaren.

Vad finns det för smaker på vape?

Här tänkte vi visa våra 5 favorit e-juicer!

  1. Nasty Juice – Slow Blow (50 ml, Shortfill)
  2. Nasty Juice – Bad Blood (10 ml, 20 mg Nikotinsalt)
  3. Fizzy – Bull (100 ml, Shortfill)
  4. Candy King – Strawberry Watermelon Bubblegum On ICE (100 ml, Shortfill)
  5. Colinss – Fruitmix Red / Empire Red (10 ml)

Vad ska man köpa för vape?

eGo AIO Starpaketet är en perfekt sluta-röka produkt, vi rekommenderar starkt den här elektroniska cigaretten till dig som är redo att övergå till elcigaretter från tobakscigaretter. eGo AIO har ett uppladdningsbart batteri som laddas med hjälp av en USB-kabel som medföljer i paketet.

Vad finns i en vape?

En elektronisk cigarett, eller e-cigarett, är en batteridriven apparat. En elektrisk förångare omvandlar en blandning av vatten, propylenglykol och glycerol samt smakämnen (med eller utan nikotin), till en rökliknande vattenånga.

Vad är skillnaden på E-cigg och vape?

Svar: Skillnaden på en e-cigarett och en traditionell cigarett är att cigaretten producerar rök och förbränner medans en e-cigaretter producerar en ånga och förångar istället för förbränner. En E-cigarett består utav en tank som håller en e-vätska och ett batteri som förångar e-juicen i tanken till en ånga.

AIO står för All-In-One och det är precis vad du får om du väljer Ego AIO från populära JoyeTech. Ego AIO är en av våra absoluta favoriter, den bästa e-cigaretten på marknaden, som passar dig som är nybörjare inom ämnet, men som också passar dig som är mer erfaren. Kort sagt, eGo AIO har allt.

Share this post