Populära

Hur manga ratter pa Pinchos for att bli matt?

Hur många rätter på Pinchos för att bli mätt?

Omdöme om Pinchos. Pinchos finns ju på flera orter med samma koncept, små portioner där man plockar ihop 4-5 rätter för att bli mätt. Detta gör dock att priset sticker iväg, speciellt om man är lite hungrig.

Är det dyrt på Pinchos?

Omdöme om Pinchos. Kul ställe att äta på dock måste man beställa minst 5-8 rätter per person för att bli mätt vilket gör att det lätt kan bli dyrt! Kan få mer för pengarna på andra restauranger.

Vad är godast på Pinchos?

Kebabrullen och sötpotatispommes var godast, medan kycklingspetten var helt ok. Då servitrisen återigen bad om ursäkt, så fick vi som kompensation beställa in varsin efterrätt. Mitt val föll på en Daimbrownie vilken var jättegod och en bra avslutning på kvällen.

Vad innehåller en Tapastallrik?

En tapasmeny består ofta av oliver, ost, skinka och bröd i någon form. Men det kan egentligen vara all slags plockmat och går att variera beroende på säsong och utbud. Tapas innebär olika saker beroende på vart i Spanien man befinner sig. I den spanska regionen Baskien äter man pintxos i stället för tapas.

Hur många bonus tapas kan man få på Pinchos?

Man kan alltså välja när du är på Pinchos om du vill betala med dina gratis tapas eller inte. Tänk på att du kan MAX få 6 tapas gratis oavsett poäng.

Hur mycket kostar det att äta på Pinchos?

Pris: Rätterna på Pinchos kostar mellan 29 kr – 49 kr / styck. För att bli mätt så rekommenderas du beställa runt 4-5 rätter per person, beroende på hur hungrig du är så klart.

Hur fungerar det på Pinchos?

Det finns ett 40-tal Pinchos-krogar runt om i Sverige och förra året öppnade den första i Stockholm, på Kungsholmen. Enda sättet att beställa på Pinchos är att ladda ner krogens app. När den väl är i din telefon checkar du in, beställer, går och hämtar din dryck och mat. När du är nöjd betalar du – i din telefon.

Vad tycker ni om Pinchos?

Är oftast nöjd men har märkt att… Är oftast nöjd men har märkt att kvaliteten varierar stort mellan olika städer; Pinchos i Umeå och Skellefteå är alltid toppen medan Enköping var riktigt dåliga när vi var där. Beställer alltid Plankstek á la Pinchos, mumma!

Är Pinchos gott?

Pinchos har snabbt blivit en modern institution, populär bland både barnfamiljer och dejtparen. Det finns en välkomnande mysfaktor som lockar många, i kombination med en oerhört bred meny där man utan överdrift kan påstå att det finns det mesta mellan himmel och jord.

Share this post