Allmänning

Hur lange kan man losa in bingolotter?

Hur länge kan man lösa in bingolotter?

Folkspel/BingoLotto följer självklart alla rekommendationer och restriktioner när det gäller att stoppa smittspridning av Corona/Covid-19-viruset. Vad det gäller resor som vinster i programmet och på bingolotten är det viktigt att veta att man får ett presentkort som gäller upp till två år för att utnyttja.

Hur mycket tjänar föreningar på att sälja bingolotter?

–På en bingolott kan en förening tjäna upp till 18 kr per lott och så mycket som 23 kr per lott på en kampanjomgång. Sverigelotter ger upp till 11 kr och Julkalendern 50 kr per lott.

Vilken tid börjar Uppesittarkväll?

BingoLottos Uppesittarkväll den 23 december! Den 23 december klockan 19.30 bjuder BingoLotto traditionsenligt in dig till hela Sveriges julfirande – BingoLottos Uppesittarkväll! En kväll fylld av julmys med spännande gäster, artister, framträdanden och så klart bingospel! Den 23 december.

Får man sälja spel om man är under 18?

Därför gäller 18-årsgräns för spel Om vi bryr oss om våra barn, så ska de hållas borta från spel om pengar. Från Svenska Spels sida har vi ett ansvar att förhindra att minderåriga deltar i våra spel: Våra spelombud får varken sälja spel eller lotter till personer under 18 år.

Får barn köpa lotter?

18-årsgränsen gäller egentligen för den som köper lotterna – inte för den som säljer. Men Svenska Spel anser att det blir för svårt för föreningarna att kontrollera att barnen inte säljer lotter till minderåriga. Därför får barnen inte fortsätta att sälja lotter på uppdrag av föreningarna.

Hur sälja bingolotter?

Du kan när som helst börja sälja digitala bingolotter till förmån för din förening. Allt du behöver göra är att skapa en föreningsunik länk att skicka ut i era digitala kanaler. Ett enkelt sätt att få fint klirr i kassan!

När börjar uppesittarkvällen 2021 tid?

Schema för Bingolotto – uppesittarkväll 2021 Alla tider är preliminära och kan ändras. 19.30: Bingolottos Uppesittarkväll börjar. 19.55 : Ettans bingo! 20.05: Tusse – This Is Our Christmas Song.

Share this post