Ny

Ar Villaagarna bra?

Är Villaägarna bra?

Därför ska du vara medlem i Villaägarna Medlemskapet sparar tid, pengar och ger många andra bra fördelar för dig som bor i villa eller som ska bygga och renovera. Villaägarna erbjuder allt från kostnadsfri rådgivning, förmåner och jobbar ständigt för bättre boendevillkor för dig som småhusägare.

Varför ska man vara medlem i Kommunal?

Som medlem i Kommunal får du stöd för att utveckla dig själv och ditt jobb, expertråd kring allt som rör ditt yrke och hjälp om något skulle hända. Dessutom ingår kvalificerad rådgivning om dina arbetsvillkor och en av marknadens bästa hem- och olycksfallsförsäkringar. Över 500 000 personer är med i Kommunal.

Måste man vara medlem i Villaägarna?

För att försäkringarna ska gälla, krävs medlemskap i Villaägarna, eftersom det är just gruppskadeförsäkringar. Om du eller någon i ditt hushåll inte är medlem och har tecknat en försäkring i år, ingår medlemskap i Villaägarna under det här kalenderåret.

Hur många medlemmar har Villaägarna?

I mer än 60 år har Villaägarna på olika sätt arbetat för att hjälpa dig i vardagen som husägare. Det tänker vi fortsätta med. Från en blygsam start har Villaägarnas Riksförbund utvecklats till en organisation med drygt 300 000 medlemshushåll.

Vad kostar det att bli medlem i Villaägarna?

Medlemsavgiften. Årsavgiften för ditt medlemskap i Villaägarnas Riksförbund är 395 kr för det första kalenderåret som ny medlem. Efterföljande år beror avgiften på om du bor på en adress som är knuten till en lokalförening.

Vem äger villaägarna?

Villaägarnas Riksförbund eller Villaägarna är en svensk ideell och partipolitiskt obunden konsument- och intresseorganisation för boende i och ägare av småhus, vilket omfattar både villor och fritidshus. Villaägarna hade år 2018 ca 324 000 medlemshushåll.

Vad gör villaägarna?

Vi jobbar året runt för att göra villalivet enklare för dig. Hos oss får du goda råd, förmåner och rabatter samt en stark röst för bättre boendevillkor. Det perfekta verktyget för att hålla koll på hur din villa mår och hur du tar hand om den.

Share this post