Rekommendationer

Far man byta badklader Stadium?

Får man byta badkläder Stadium?

Du kan byta din produkt i valfri Stadium-butik mot uppvisande av ditt webbkvitto. Vid retur till vårt lager tillämpas inga byten utan du behöver då lägga en ny beställning.

Hur returnerar man Intersport?

Retur i Intersportbutik: Du kan kostnadsfritt göra en retur eller byte i valfri INTERSPORT butik. Du behöver ta med dig ditt kvitto som är skickat på din mail samt giltig legitimation. (OBS! Klarna Faktura eller andra dokument från Klarna AB gäller ej som kvitto).

Kan man lämna tillbaka kalsonger?

Det är helt enkelt upp till butiken som säljer varorna att bestämma vad som gäller. Eftersom butiken kan få svårt att sälja returnerade underkläder eller badkläder brukar det flesta butiker ha som policy att man inte får returnera det som inte är plomberat, precis som du beskriver.

Kan man lämna tillbaka kläder efter tvätt?

Du bör reklamera varan enligt 23 § KKL. Reklamationen ska ske inom skälig tid så du bör höra av dig till butiken så snart som möjlig. Så länge du reklamerar inom två månader anses dock reklamationen alltid vara inom skälig tid.

Vad är skillnaden på Stadium och Stadium Outlet?

Sortimentet består av märkesvaror som säljs till lägre pris än motsvarande produkter på marknaden. Stadium Outlet är ett bolag inom Stadium-koncernen med separat organisation och egna inköpare som köper större partier av produkter vilket bland annat gör att vi kan hålla lägre priser än andra.

Varför funkar inte Stadiums hemsida?

För att du ska vara säker på att webbsidan fungerar korrekt så rekommenderar vi att du använder en annan webbläsare än Internet Explorer.

Hur länge öppet köp Intersport?

Intersport erbjuder 365 dagars öppet köp/bytesrätt för oanvända varor från den dag du mottagit varan/varorna. Varan skall returneras oanvänd, i oskadat skick, med originalförpackning och med etiketter kvar på varan.

Har man bytesrätt på underkläder?

Men det finns ingen lag som ger konsumenten rätt till öppet köp och/eller bytesrätt. Ange också hur länge öppet köp/bytesrätt gäller och om det inte gäller någon specifik vara, till exempel underkläder. Konsumenten ska lämna tillbaka varan inom den angivna tiden och varan ska vara i samma skick som när den köptes.

Share this post