Blogga

Vilken vagn ska man valja?

Vilken vagn ska man välja?

Man kan generellt säga att ju större hjul, desto bättre fixar vagnen terräng och snö. Om man vet med sig att man kommer gå mycket grusväg och terräng, ska man välja en vagn med lite grövre mönstrade hjul, punkteringsfria och låsbara framhjul. Allra helst en vagn med 4 fasta hjul om man bor lantligt.

Vilken sulky är bäst?

Thule Spring — BÄST I TEST SULKY. Smidig och lättkörd sulky med ombonad sittdel och riktigt kompakt hopfällning.

  • Baby Jogger City Mini GT 2.1 — BÄSTA PREMIUMVAL.
  • Britax B-Agile M — BÄSTA BUDGETVAL.
  • Britax B-Agile R.
  • Nordic Crown Spin.
  • Crescent Nordic XT.
  • Baby Jogger City Elite 2.
  • Baby Jogger City Mini 2 4W.
  • Vilken vagn 2021?

    Britax Smile 3 är en funktionell och smidig vagn från svenska bästsäljande Britax. Det är en mycket prisvärd duovagn och solklar vinnare i vår ”bäst i test” för barnvagnar. Eftersom det är ett chassi aluminium blir den väldigt lätt och i ihopfällt läge otroligt kompakt och enkel att ha med i bilen.

    Vad är en Sulkyvagn?

    En sulky är en mindre sittvagn som kan vara ett bra komplement till din vanliga barnvagn. Sulkyn är mindre och smidigare, och gör att du kan vara mer flexibel i vardagen eller när du ska ut och resa. Den behöver inte heller kosta skjortan, då sulkyn generellt är billigare än en barnvagn.

    Vilken barnvagn är bäst på landet?

    På landet brukar man vilja ha en rejäl vagn som klarar alla terränger, skogsstigar, grusvägar, går att ha med sig till stranden osv….

    • Baby Jogger City Elite 2 (Duo/Kombi)
    • Nordic Crown Sporty (Sittvagn)
    • Baby Jogger City Mini GT 2 (Duo/Kombi)
    • Crescent Nordic XT (Sittvagn)

    När ska man byta till sulky?

    När barnet kommit upp i en ålder på cirka sex månader kan man även välja att köpa sulky. Kom ihåg att rekommendationerna är att barnet ska vara vänt mot dig första tiden, välj därför en vändbar sulky om ditt barn är under ett år gammalt. Det finns två olika modeller att välja på – paraplysulky eller sulky.

    Vilken vagn passar mig?

    Vi rekommenderar att du väljer en modell där sittdelen är vändbar, så att barnet kan sitta antingen vänt åt dig eller framlänges för att titta på omgivningen. Det kan även vara en god idé att investera i en barnvagn som går att fälla till plant liggläge, så att ditt barn kan vila en stund under dagen.

    Vilken barnvagn till 1 åring?

    Vill du ha en vagn som du kan använda redan från nyfödd till dess att ditt barn är ett par år gammalt bör du satsa på en duovagn eller en kombivagn, då dessa låter dig byta mellan en sitt- och en liggdel på sina specifika sätt. Har du flera barn, är det en syskonvagn som gäller.

    Vilken är den minsta barnvagnen?

    Här är ytterligare en av de allra minsta som tog barnvagnsmarknaden med storm för några år sedan. Carena Kobbe är en väldigt smidig vagn med en älskvärd bygel som många av de andra minsta vagnarna saknar. Den är väldigt enkel att fälla ihop och tar inte alls mycket plats ihopfälld.

    Share this post