Allmänning

Vad hande med Lukas i Snoanglar?

Vad hände med Lukas i Snöänglar?

Under ett kraftigt snöoväder försvinner den fem veckor gamla babyn Lucas från sitt hem. De unga föräldrarna Jenni och Salle är i chock. Den erfarna polisen Alice anar att något inte stämmer i det de berättar.

Vem spelar Nicole i Snöänglar?

Barnskådespelaren Nikole Baronas, som spelar dottern Nicole gör också en stor insats, tycker de. – Vi kunde kasta bollar till henne och hon plockade dem. Hon kände av energi och var skådis.

Hur många avsnitt är serien Snöänglar?

6 avsnitt, de två första har premiär på SVT Play den 28 mars.

Vart är Snöänglar inspelat?

Serien spelas in i Stockholm under våren 2020 och beräknas ha premiär våren 2021. KORT SYNOPSIS: Samtidigt som Sverige lamslås av ett kraftigt snöoväder natten innan julafton, försvinner oförklarligt den fem veckor gamla babyn Lukas från sitt hem i en sliten Stockholmsförort.

När kommer Snöänglar?

Snöänglar ny tv-serie i SVT med planerad premiär våren 2021. Eva Melander, Josefin Asplund, Ardalan Esmaili, Cecilia Nilsson, Shanti Roney på rollistan. Mette Heeno upphovsman och manusförfattare, Anna Zackrisson regisserar. Läs mer om handlingen.

Vart utspelar sig Snöänglar?

”Snöänglar” är en drama-thriller om familj, hemligheter och föräldraskap, som utspelar sig under en kall och snöig vinter i Stockholm. När den fem veckor gamla babyn Lucas oförklarligt försvinner lämnas föräldrarna i chock.

Var kan man se serien Snöänglar?

Snöänglar. Svensk dramathrillerserie från 2021 på SVT Play. Samtidigt som Sverige lamslås av ett kraftigt snöoväder natten innan julafton, försvinner oförklarligt den fem veckor gamla babyn Lucas från sitt hem i en förort till Stockholm. Föräldrarna Jenni och Salle är i chock och polisen famlar i mörker.

Var utspelas Snöänglar?

Var utspelar sig Snöänglar?

Snöänglar är en emotionellt stark dramathriller om familj, hemligheter och föräldraskap i en förort till Stockholm. Manus: Mette Heeno. Regi: Anna Zackrisson.

När kommer nästa säsong av Snöänglar?

”Snöänglar” med Eva Melander, Josefin Asplund och Ardalan Esmaili har premiär 28 mars i SVT. Nu meddelas att serien ska visas på Berlinale Series 2021.

När börjar Snöänglar?

Share this post