Populära

Var anvander man rouge?

Var använder man rouge?

Applicera rouge högt upp på kindbenen Trenden går ut på att applicera rouget högt upp på kindbenen istället för att lägga det på kindernas rundaste del. Genom att lägga rouget högre upp ändrar du enkelt formen på ansiktet och ger ett intryck av att det är skarpare till formen.

Vad ska man ha för rouge?

Ställ dig framför en spegel och lägg pekfingret i en linje som följer kindbenet, precis ovanför den linjen ska du applicera rouget. Det är även samma plats där du naturligt rodnar. Applicera rouget i en rörelse som börjar mitt på kinden och löper längs kindbenet ut mot hårfästet.

Vilken färg på rouge ljus hy?

Vill du ha ett naturligare resultat som gör att du ser piggare och fräschare ut ska du utgå från din hudton. Rosa hudton gifter sig med rouge med kallare underton och gul hudton likaså med en varmare. Är du en blek prinsessa gå på ljusare nyanser, är du en mörkare skönhet kan du ta i lite mer i färgstyrkan.

Vad använder man Blush till?

Man använder rouge för att framhäva kinderna och ge dem den där perfekta lystern. Men du ska inte tro att det är oväsentligt var du lägger din rouge. Rouge ska nämligen läggas på “äpplet” på kinden och bakåt mot håret.

Vart ska man ha bronzer?

Bronzer lägger du på de områden i ansiktet som solen träffar naturligt. Därför ska du först och främst lägga bronzer på kinderna, näsan, tinningarna och hakan. På kroppen kan du lägga bronzer på nyckelbenen.

Hur vet man vilken färg på rouge man ska ha?

Ett rouge, oavsett färg, kan antingen dra åt antingen det kalla hållet eller varma hållet. Beroende på din underton så är det viktigt att välja den färg som kommer se bäst ut på dig, det vill säga, drar du mer åt det varma hållet så försök välja färger som också drar åt det varma hållet.

Var tar man Blush?

Mjukt rundad borste i perfekt storlek som gör det enkelt att applicera blush på äppelkinderna och kindben. Applicera på tinningarna, näsryggen och hakan.

Hur sätter man på Blush?

Det här med att använda krämrouge……STEP BY STEP:

  1. Börja med att lägga din bas (kan vara foundation eller fuktkräm) och se sedan till att du INTE pudrar den.
  2. Applicera tunt utav creme rouget då just detta märke innehåller mycket pigment!
  3. Använd sedan en borsta för att sudda ut rouget.

Var applicerar man Blush?

När du ska använda rouge i puderform, som Fit Me Blush, ska du alltid applicera pudret på äppelkinderna, du vet, där vuxna gillade att nypa dig som barn… Det är där blodet stiger naturligt när du tränar eller blir exalterad. Vissa gillar även att applicera rougen uppåt längs kindbenen för att ge extra dimension.

Share this post