Rekommendationer

Hur mycket tjanar pa IKEA?

Hur mycket tjänar på IKEA?

Ikea Retail Services, i Älmhult, har 110 anställda och här är snittlönen cirka 69 800 kronor per anställd. Denna snittlön gör att bolaget placerar sig på plats 29 i Creditsafes genomgång vilken redovisar de 100 bäst betalande företagen i hela Sverige.

Vart produceras Ikeas varor?

Kina är alltså fortfarande Ikeas viktigaste tillverkningsland men som nummer två kommer Polen med 18 procent, följt av Italien med 7 procent och på delad färde plats åter finns numera Sverige och Litauen med cirka 5 procent vardera.

Vem levererar till IKEA?

Följ leverans: Med PostNords app. PostNord aviserar när leveransen finns tillgänglig.

Vad verkar vara det viktigaste när Ikea rekryterar?

– Det viktigaste är vem du är, inte vad du har gjort tidigare och vilken utbildning du har. Sedan kan dina kompetenser såklart vara en fördel. De årliga medarbetarundersökningarna, som Ikea genomför sedan 2002, är ett sätt för koncernen att hålla sig uppdaterad på hur de anställda trivs och upplever sin arbetsplats.

Varför ska man jobba på IKEA?

Att få möjlighet att växa som person och utvecklas i sin roll på jobbet är för många en viktig del av arbetslivet. På Ikea säger man att “när du växer så växer Ikea”. Och eftersom företaget är så stort finns det goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Hur mycket tjänar inredningsarkitekter?

Dels beroende på vilken sektor du jobbar inom (privat, kommunal eller statlig) samt vilken roll du har (medverkande arkitekt, handläggande arkitekt, ansvarig arkitekt eller chefsarkitekt). Medianlönen ca 10 år efter examen kan alltså ligga mellan 33 500 kr och 54 000 kr per månad.

Varför har du sökt till IKEA?

För att trivas på Ikea är viktiga egenskaper att man är jordnära, ärlig och innovativ – och att man har ett stort intresse för heminredning och kundmöte. Trots att ekonomer sätter Ikea högt på önskelistan gör bolaget inget särskilt för att rekrytera just den målgruppen.

Share this post