Rekommendationer

I vilka lander finns Oriflame?

I vilka länder finns Oriflame?

Om Oriflame

  • 1.5 miljarder euro i årlig försäljning.
  • över 3 miljoner konsulenter.
  • 8 000 anställda.
  • Ett produktutbud på ca 1000 produkter.
  • Medgrundare av World Childhood Foundation.
  • Globalt forsknings- och utvecklingscenter med över 100 forskare.
  • Fem egna fabriker lokaliserade i Sverige, Polen, Kina, Ryssland och Indien.

Hur länge har Oriflame funnits?

Vår Historia. 1967 satt två svenska bröder och deras vän och pratade om att skapa ett unikt skönhetsföretag, ett som erbjöd nya typer av produkter.

Är Oriflame svenskt?

Oriflame Holding AG är ett internationellt kosmetikaföretag av nätverksförsäljningstyp, grundat i Sverige 1967 av bröderna Jonas af Jochnick, Robert af Jochnick och Bengt Hellsten, som säljer främst skönhets- och kroppsvårdsprodukter.

Är Oriflame Djurtestat?

Oriflames djurpolicy i korthet Oriflame genomför inga djurförsök i något skede av produktutvecklingsprocessen. Däremot måste Oriflame följa de lagar och förordningar som gäller i de länder där bolaget bedriver verksamhet.

Vem säljer Oriflame?

Blir Brand Partner med Oriflame idag! Det är enkelt att komma i gång. Vi hjälper dig att öppna din egen onlinebutik (Personal Beauty Store) där du kan marknadsföra, dela och sälja våra högkvalitativa skönhetsprodukter, inklusive våra kliniskt bevisade och högpresterande hudvårdsrutiner* som är utvecklade i Sverige.

Är Oriflame veganskt?

Våra Natural Balance Soup är märkta med Vegan Society Trademarks symbol. Genom symbolen garanterar vi att allt råmaterial och de slutliga produkterna, märkt med deras symbol, är fria från ingredienser som härstammar från djur eller som är testade på djur. Vår serie EcoBeauty är certifierad med Ecocert.

Hur är det att jobba på Oriflame?

På Oriflame har vi en stimulerande miljö där entreprenörskap sätts i fokus. Vi satsar på att låta våra anställda växa- både på ett personligt och professionellt plan. Vi finns i 62 länder med över 7500 anställda och ger dig en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg – världen över.

Är Yves Rocher vegansk?

100% botaniskt innehåll Vi älskar djur, därför har vi beslutat att ta fram produkter som är baserade på växter- även så vårt smink! 88 % av vår makeup är nämligen vegansk.

Share this post