Trendig

Vad ar Fantas hemliga smak?

Vad är Fantas hemliga smak?

Fanta WTF smakar konstgjord frukt och godis med mycket inslag av grönt äpple. Kanske beror det på faktumet att läsken innehåller 3,3 % äpplejuice. Eftersmaken av sötningsmedel sitter kvar länge.

Vilken smak har den blåa fantan?

Denna gången lika grön som den andra men med smak av litchi. Smaken är som tidigare lite blaskig men god. Testa och se om du gillar den. Smaken står inte på burken men Litchi verkar ha en blå prick i bottnen.

Hur mycket koffein är det i en Mountain Dew?

Mountain Dew räknas inte som en energidryck utan som en läsk. Läsken innehåller 145mg/l koffein vilket är lite mer koffein än i Pepsi men mindre än i en Energidricka.

Vad är what the Fanta?

#What The Fanta är en smaknyhet av flera helt nya och hemliga smaker som lanseras under våren. Drycken kommer i flera olika smaker, men i en identisk burk. Det är alltså omöjligt att skilja de åt bara utifrån utseendet. Vi uppmuntrar konsumenter att smaka och därefter gissa vilken Fantasmak det är i just den burken.

Vilka Fanta smaker finns det?

Fanta

Fanta
Dryck Läskedryck
Varianter Fanta Orange Fanta Orange Zero Sugar Fanta Lemon Fanta Exotic Fanta Strawberry & Kiwi Fanta Mango Fanta Mezzo Fanta Raspberry Zero Sugar (i urval)
Övrig information

Kan du gissa smaken Fanta?

Vad är en Shokata?

Fanta Shokata har en smak av Citron och Fläder. Ursprunget till smaken hos originalversionen är en traditionell fläderblomsdryck från Rumänien som innehåller fläder och citron. Namnet ”Shokata” är en ordlek som bygger på det rumänska ordet för fläder – ”soc” och ordet ”shock”.

Det har gått två år sedan Fanta lanserades tre olika smaker i en identisk förpackning. När årets hemliga smaker sedan avslöjades visade det sig vara Melon & Banan, Citron & Kaktus samt Äpple & Litchi.

Share this post