Allmänning

Hur mycket salde Bianca sitt foretag for?

Hur mycket sålde Bianca sitt företag för?

Nu har Vanessa Lindblad, tidigare manager för Bianca Ingrosso och som innan sommaren även var ägare till 13 procent av Caia Cosmetics, skickat in årsredovisningen för sitt privata aktiebolag för 2020. Där framgår att hon sålde alla sina aktier i företaget och att försäljningen uppgick till 65,7 miljoner kronor.

Hur mycket av CAIA sålde Bianca?

Bianca Ingrosso, som ägde 29 procent av aktierna i Caia har varit förtegen om exakt hur mycket hon tjänade på försäljningen. Men efter mer än ett års hemlighetsmakeri valde Bianca Ingrosso att ta bladet från munnen i senaste ”Framgångspodden”.

Hur många Julkalendrar sålde CAIA?

Det stod också på försäljningssidan att innehållet var värt 3 595 kronor. Företaget sålde slut på alla 20 000 kalendrar på en timme, vilket innebär att kalendrar för 36 miljoner kronor såldes, skriver sajten ehandel.se. Men nu rasar kunderna, efter att Youtubeprofiler i videor visat upp vad kalendern innehåller.

Hur mycket sålde CAIA?

I början av juli 2020 gick riskkapitalbolaget Verdane in som majoritetsägare i Caia. Bianca Ingrosso har inte berättat exakt hur mycket hon tjänade på den affären, men efter ett pusselläggande och en uträkning kunde Breakits Stefan Lundell i höstas avslöja att det då handlade om minst 100 miljoner kronor.

Hur mycket omsätter Caia?

Nyckeltal 2020-12 (tkr)

Omsättning 34 681
Res. e. fin 30 695
Årets resultat 33 161
Summa tillgångar 70 391

Hur mycket kostar Caias julkalender?

Förra veckan släppte Caia sin första julkalender och på lanseringsdagen drog företaget in 36 miljoner på försäljningen. Kalendern, som såldes för 1795 kronor, påstods var fylld med lyxiga överraskningar värde drygt 3600 kronor.

Hur många produkter har Caia sålt?

Även om bolaget sålt över 600.000 produkter till kunder i 30 olika länder kommer merparten av intäkterna fortfarande från Sverige, Norge och Finland. I Verdane får CAIA en partner med gedigen erfarenhet från att stötta bolag inom e-handeln generellt, men även så kallade digital native vertical brands.

Hur mycket omsätter Bianca Ingrosso AB?

Det egna bolaget omsätter rekordsummor I det egna bolaget, Bianca Ingrosso AB som ägnar sig åt annonsplatsförsäljning, reklaminlägg och liknande, strömmar miljonerna in. År 2020 omsattes drygt 34 miljoner och bolaget gjorde en vinst på över 30 miljoner.

Share this post