Trendig

Vad betyder Subtweeta?

Vad betyder Subtweeta?

Subtweets är alltså när du skriver om någon i en tweet men inte vill tagga den personen. Du vill helt enkelt säga något om personen men inte låta den veta att du pratar om den. Det kan uppfattas som ohyfsat i vissa kontexter. Många använder det för att skitsnacka.

Hur jobbar jag med Twitter?

Twitter är en gratis blogg-liknande tjänst där man skriver korta meddelanden (på upp till 140 tecken) och delar med sig av dem till andra som anmält intresse för detta. Att publicera meddelanden i detta format kallas för microblogg och grundidén var att man skulle skriva kort om vad man höll på med just för stunden.

Kan man se vem som är inne på min Twitter?

Twitter Analytics kan ge dig lite information, men inget specifikt. Till skillnad från Facebook finns det faktiskt ett sätt att få lite information om hur många som tittar på din profil eller dina tweets. Gå till Twitters analyssida och logga in med ditt Twitter-konto.

Kan man se vilka som Blockat en på Twitter?

Twitter erbjuder inte möjligheten att se vem som blockerade dig. Appen bryr sig om att skydda varje användares integritet, vilket är anledningen till att du inte får aviseringar när du är blockerad. Om du misstänker att en viss användare har blockerat dig kan du söka i deras profil och kontrollera om du är blockerad.

Hur man växer på Twitter?

VIll du får genomslag med dina tweets och öka antalet följare så är hashtags vägen dit. Så när du börjar twittra ska du tänka på att: Hashtagga ditt ämne – pratar du till exempel om hälsa så bör du även inkludera #hälsa, det gör att andra personer lättare kan hitta dina tweets, och förhoppningsvis börja följa dig!

Varför laddas inte tweets?

Rensa cache. Om problemet fortfarande olöstInnan vi tar bort applikationen kan vi ta bort applikationscachen för att utesluta att problemet kan finnas i applikationen. I iOS finns det inget sätt att göra det, men i Android kan vi rensa cacheminnet via Inställningar – Program – Twitter.

Share this post