Frågor

Vad ar bra med Bodybalance?

Vad är bra med Bodybalance?

BODYBALANCE® är ett bra komplement till annan träning, du får en möjlighet att sträcka ut dina muskler och jobba med din rörlighet. Passar alla som vill träna styrka och rörlighet till skön och följsam musik.

Vad är piloxing?

Pilates – Boxning & Dans. Bli stärkt både fysiskt och mentalt! PILOXING® SSP är det ursprungliga formatet som gjorde PILOXING® till en global framgång. Det är en unik blandning av två av branschens mest kraftfulla och tidlösa discipliner Pilates och Boxning.

Är Bodyattack bra träning?

En förkoreograferad konditionsklass med höga pulstoppar och funktionell styrka som passar alla som vill komma i form snabbt! Stegen är enkla och du behöver inte ha felfri koordination. LesMills Nordic BODYATTACK® är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka och uthållighet.

Har man skor på Bodybalance?

Detta behöver du. Mjuka träningskläder som du kan röra dig fritt och känner dig bekväm i klassen körs barfota så inga skor behövs. En lite varmare tröja och strumpor kan vara skönt att sätta på sig under avslappningen. Vattenflaska om du vill.

Vad är Bodybalance Flex?

LM VIRTUAL BODYBALANCE FLEX ®30 LES MILLS BODYBALANCE® är en härlig blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med fokus på andning samt en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik.

Vad är Power pilates?

En kombination av yoga, styrketräning och stretch. En hård och effektiv styrke- och smidighetsträning i ett lugnt och kontrollerat tempo. Övningarna genomförs i mjuka och långsamma rörelser. Vi lägger fokus på teknik och andning och i varje övning tränar du flera muskelgrupper samtidigt.

Vad är Les Mills Bodyattack?

En intervallklass där vi mixar enkla atletiska övningar så som knälyft och svikthopp med styrkeövningar så som knäböj och armhävningar. När du kommer på en BODYATTACK® klass kan du förvänta dig en hög puls, snabba explosiva rörelser och hopp. Allt levererat till dig som en härlig energibomb.

Hur många kalorier bränner man på Bodybalance?

Så här mycket förbränner du på olika träning!

Aktivitet 30 min Kcal 30 min Antal steg
BodyBalance 150 3000
BodyPump 255 5100
Bordtennis, lätt 105 2100
Bordtennis, medel 150 3000

Vad är Crosscage 45?

Ett stationsbaserat pass i liten grupp som ökar din styrka, kondition och explosivitet. Ett häftigt allroundpass med olika funktionella övningar för dig som vill träna hela kroppen. Passet är intervallbaserat och varierar från gång till gång för att utmana dig maximalt.

Share this post