Allmänning

Vad ar clearingnummer Alandsbanken?

Vad är clearingnummer Ålandsbanken?

Ålandsbankens clearingnummer är 2310.

Varför Ålandsbanken?

Vårt uppdrag är att öka värdet på ditt sparande under uppgång på kapitalmarknaden och bevara värdet under nedgång. Norden och Europa är de regioner vi känner oss hemma i och är den geografiska basen för våra egna fonder samt grundplattan i våra modellportföljer.

Vem äger Ålandsbanken?

Bankaktiebolaget Ålandsbanken Sverige AB, som är ett helägt dotterbolag till åländska Ålandsbanken Abp, har en historia som sträcker sig mer än hundra år bakåt i tiden, nämligen till Jämtlands Folkbank som grundades redan 1879.

Hur många kunder har Ålandsbanken?

Ålandsbanken bedriver bankverksamhet från totalt 30 bankkontor och har 75 000 kunder i Finland och omkring 15 000 kunder i Sverige. På den finländska marknaden är Ålandsbanken en fullservicebank med fokus på private banking och premium banking.

Hur är Ålandsbanken?

Lång och stabil utveckling för Ålandsbanken Utvecklingen har varit stabil och gynnsam. Huvudkontoret ligger alltjämt i Mariehamn på Åland men vi har stegvis vidgat våra vyer. Först till Helsingfors, där vi 1982 var första bank i Finland med att erbjuda tjänsten Private Banking.

Vilken bank 8214?

7000-8999

Clearingnummer Bank
8183-6 Laholms sparbank
8201-6 Swedbank (Norrbotten)
8214-9 Swedbank (Malmö/Helsingborg)
8217-2 Markaryds sparbank

Kan man Swisha till Åland?

Överföringen sker via Swish-appen och godkänns med Mobilt BankID eller Mobilt SäkerhetsID från Ålandsbanken. Pengarna förs över direkt även om mottagaren har en annan bank – du behöver bara mobilnumret. Du kommer enkelt igång genom att logga in på Internetkontoret.

Vem har clearingnummer?

Vilket är mitt clearingnummer? Om du har ett 11-siffrigt kontonummer i Nordea är clearingnumret alltid de fyra första siffrorna i kontonumret. Om ditt kontonummer består av ditt personnummer (10-siffrigt) använder du 3300 som clearingnummer.

Hur mycket får jag låna bolån Skandiabanken?

Du kan maximalt låna 85 % av bostadens pris, vilket innebär att du måste ha minst 15 % i kontantinsats när du köper en ny bostad. När du använder bolånekalkylen och fyller i hur mycket du vill köpa för utgår kalkylen från att din kontantinsats är 15 % av priset, men du kan lägga in ett högre belopp om du vill.

Share this post