Allmänning

Har du en banan i fickan eller ar du bara glad att se mig?

Har du en banan i fickan eller är du bara glad att se mig?

Ibland kan nämligen ett simpelt “Wow…“ räcka! ”Har du en banan i byxan eller är du bara glad att se mig?

Har du ett plåster Raggningsreplik?

”Hoppas att du kan hjärt- och lungräddning, för när jag ser dig tappar jag andan.” 6. ”Har du ett plåster? Jag skrapade knät när jag föll för dig.”

Vad är en bra raggningsreplik?

Generellt kan man väl ändå säga att de bästa raggningsreplikerna är direkta frågor på vad din dejt precis pratat om – vilket visar att du är intresserad och har lyssnat. Vi attraheras av människor som är intresserade av oss, säger Emma Edespong, marknadsansvarig på Mötesplatsen.

Hur vill du ha dina ägg på morgonen?

Hur vill du ha dina ägg till frukost i morgon? Kokta, stekta eller befruktade? Vill du ligga?

Vad kan man svara på en Raggningsreplik?

Fler raggningsrepliker med svar! Du är så vacker att jag skulle krypa tusen mil genom krossat glas bara för att få ännu en skymt av dig. Svar: Nej tack, jag mår dåligt av att se blod. Du är som en dröm. Svar: Det är nog bäst att du somnar om.

Är du Raggningsrepliker?

”Jag ser vår framtid i dina ögon.” 5. ”Ursäkta mig, jag vill inte verka patetiskt eller så, men du är den snyggaste tjej jag någonsin sett. Jag var bara tvungen att tala om det för dig.”

Vad ska man svara på Raggningsrepliker?

Raggningsreplik: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.” Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte.

Vad svarar man på Raggningsrepliker?

Fler raggningsrepliker med svar! Svar: Nej tack, jag mår dåligt av att se blod. Du är som en dröm. Svar: Det är nog bäst att du somnar om. Du ser ut som en person med god smak.

Vad svarar man på en Raggningsreplik?

Vad vill du ha till frukost imorgon?

”Vad vill du ha till frukost i morgon”? Det är bästa raggningsrepliken – i alla fall om 4 000 svenska singlar får bestämma. Vägen till svenska singlars hjärtan verkar gå genom magen.

Har vi setts förut Raggningsreplik?

Sämsta replikerna Vilken den värsta raggningsreplik en kvinna kan komma med är män eniga om: ”Du ser bekant ut. Har vi setts förut?”

Share this post