Ny

Kan inte logga in Discovery?

Kan inte logga in Discovery?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Har Discovery Plus problem?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. – Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. – Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Hur kommer jag in på Discovery Plus?

Du måste först ha skapat ett discovery+-konto – du kan göra det genom att gå till vår webbsida eller genom att klicka här. Det finns två sätt att logga in på SmartTV på, beroende på vilket märke samt modell du har.

Hur får mån discovery+ Plus?

Om du har tv-paket Premium med discovery+ Sport Premium inkluderat

  1. Logga in på Min sida.
  2. Högst upp på Min sida finns en ruta med information om att discovery+ Sport Premium ingår i tv-paket Premium. Klicka på länken i rutan.
  3. Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.

Varför funkar inte Discovery plus på Samsung TV?

Du kan installera Discovery Plus på din Samsung Smart TV, inga problem. Se också till att uppdatera din Smart TV: s programvara eftersom det kommer att säkerställa att Discovery Plus är tillgängligt när du söker efter den. Så här kan du göra det: tryck på Hem -knappen för att visa menyn.

Varför funkar inte Discovery plus på Samsung tv?

Hur kopplar man Discovery plus till TV?

Om du inte redan har appen, så behöver du först ladda ned den. Öppna App Store på din enhet (iPhone, iPad, AppleTV4), sök efter discovery+ och ladda ner appen….Hur loggar jag in på discovery+-appen via min Apple-enhet?

  1. Öppna discovery+-appen.
  2. Tryck på ”Konto”
  3. Välj ”Logga in”
  4. Fyll i ditt användarnamn och lösenord.

Hur uppdatera discovery+?

Ändringarna kommer först att införas på streamingtjänstens hemsida. Därefter kommer de att komma till mobilen, surfplattan, TV:n och andra de övriga enheterna. När uppdateringarna har genomförts kommer användaren att bli ombedd att logga in på var och en av de enheter som du använder Discovery+ på.

Share this post