Ny

Kan man handla pa Wish igen?

Kan man handla på Wish igen?

Krångligt med retur. Wish skriver på sin sajt att man får returnera en vara inom 30 dagar från det att man har fått den, men att man får betala returfrakten själv.

Vad kostar det att köpa från Wish?

Eftersom de flesta varorna på Wish kostar några tior blev avgiften extrem. En vara för 9 kronor kunde kosta 104 med PostNords avgift och 2 kronor i moms. Nu betalar du momsen direkt, 25 procent på priset. Köper du en vara för 1 000 kronor kommer du kanske att betala 100 kronor i frakt.

Är Wish från Kina?

Denna idé ersattes snabbt med en plattform där säljare, huvudsakligen fabriker i Kina, fick en möjlighet att sälja sina produkter direkt i appen till kunder över hela världen. Wish får en procentandel av varje transaktion som görs i appen.

Varför kan jag inte betala på Wish?

Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer.

Hur är det att handla på Wish?

Wish konkurrerar på samma marknad som sökmotorer som Alibaba, AliExpress och Amazon men man har valt en helt annan approach. Man kan shoppa via Wish från vilken plattform som helst men grundarna har valt att inrikta sig på en yngre publik som föredrar att göra sin shopping direkt via mobilen.

Har inte fått min vara från Wish?

För att kontrollera statusen på din leverans från Wish, följ dessa steg: Logga in i Wish-appen eller på wish.com och välj Orderhistorik i menyn. Välj produkterna som inte har levererats. Välj Var är mitt paket?

Hur kan Wish vara så billigt?

Konsumenterna som handlar via Wish beställer direkt från fabrikerna i Kina. De paketerar och skickar produkterna direkt till kunden. Appen Wish fungerar i princip bara som en annonsör och förmedlare. Det finns alltså inga mellanhänder som tar betalt på vägen – vilket drar ner priset.

Hur lång tid tar det för Wish att komma?

Leveranstiden på Wish-köp kommer att variera beroende på ett antal faktorer. Vanligtvis tar dock leveranstiden mellan 15 och 45 dagar.

Var kommer Wish produkter från?

När du köper flera varor på Wish-appen kan de komma från olika handlare, vilket innebär att leveranstiden kan variera från vara till vara. Wish har lagerlokaler i Ohio i USA och Nederländerna i Europa.

Share this post