Rekommendationer

Vilka har lett Pa sparet?

Vilka har lett På spåret?

Finalisterna

Säsong Vinnare Tvåor
2014–15 Elisabet Höglund & Jesper Rönndahl Fredrik Wikingsson & Filip Hammar
2015–16 Elisabet Höglund & Jesper Rönndahl Anna Ekström & Göran Hägglund
2016–17 Johan Hilton & Kristin Lundell Isobel Hadley-Kamptz & Kalle Lind
2017–18 Josefin Johansson & Johar Bendjelloul Amie Bramme Sey & Gunnar Bolin

Vad heter signaturmelodin till på spåret?

Men den klassiska signaturmelodin skrotas. – Jag tycker att det är tragiskt, säger Carl Jan Granqvist, före detta bisittare. Signaturmelodin till ”På spåret” har hängt med sedan det första avsnittet i SVT 1987. Nu har husbandet Augustifamiljen konkurrerat ut den med en ny vinjett.

Hur går på spåret till?

Så går programmet i På Spåret till I varje program av På Spåret ska två par, som sitter i varsitt ”tåg”, eller bås om man så vill, tävla mot varande under fler olika moment.

Vilka har fått högst poäng i På spåret?

Jonatan Unge och Cecilia Düringer i dressinen möter Farah Abadi och Johan Glans i första klass. Fredrik Lindström och Kristian Luuk är mäkta imponerade över kvällens höga poäng. I fredagens ”På spåret” drar det ena laget i väg rejält under resans gång. När tävlingen avslutas är de uppe i rekordpoäng.

Vilka deltar i På spåret 2021?

Här är deltagarna i På spåret 2021-2022:

  • Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson.
  • Hanna Hellquist och Ina Lundström.
  • Marcus Samuelsson och Jason ”Timbuktu” Diakité
  • Jonatan Unge och Cecilia Düringer.
  • Agnes Wold och Christer Lundberg.
  • Dilan Apak och Moa Lundqvist.
  • Patrik Arve och Irena Pozar.
  • Farah Abadi och Johan Glans.

Fredrik Lindström och Kristian Luuk är mäkta imponerade över kvällens höga poäng. I fredagens ”På spåret” drar det ena laget i väg rejält under resans gång. När tävlingen avslutas är de uppe i rekordpoäng.

Vart är vi påväg på spåret?

”Vart är vi på väg?” – På spåret är ett av Sveriges största underhållningsprogram och har varit älskat i decennier. Med ledning av Kristian Luuk och Fredrik Lindström har den 32:a omgången premiär 20:00 fredagen den 26 november. Gästartister: Molly Sandén, Maja Ivarsson och Slowgold (Amanda Werne).

Vem tävlar Jonatan Unge med i På spåret?

Nu möts Hanna Hellquist och Jonathan Unge i finalen i På spåret på fredagen – men i olika lag. De har båda lyckats ta sig till finalen med höga poäng, tillsammans med sina lagkamrater. Hanna Hellquist tävlar tillsammans med Ina Lundström, medan Jonathan Unge tävlar med Cecilia Düringer.

Share this post