Populära

Varfor kranglar Discovery Plus?

Varför krånglar Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. – Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. – Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Varför kommer jag inte in på Discovery?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Kan inte uppgradera Discovery Plus?

Gå till www.discoveryplus.com/se/my-account i din webbläsare och logga in på din användare om du uppmanas att göra detta. 2. I abonnemangsöversikten till vänster på skärmen trycker du på ”Ändra plan”. Tryck på ”Ändra abonnemang”, under den typ av abonnemang du vill byta till.

Hur får jag Discovery plus på min tv?

Du behöver aktivera ditt tv-paket från discovery+ inom 30 dagar från din beställning. När kanalerna från discovery+ syns i din kanallista (plats 141-148, plats 167-174 för HD) i tv-boxen kan du påbörja din aktivering på discovery+.

Hur logga in på Discovery Plus?

För att logga in:

  1. Öppna discovery+-appen.
  2. Tryck på ”Konto”
  3. Välj ”Logga in”
  4. Fyll i ditt användarnamn och lösenord.

Hur får man Discovery plus på tv?

När du beställer discovery+ måste du aktivera ditt abonnemang på discoveryplus.se inom 30 dagar för att din beställning ska vara komplett. Aktiveringen kan du göra när tv-kanalerna syns i din tv-box.

Hur får jag Discovery plus på tv?

Hur ser man Discovery på tv?

Hur kan du titta på Discovery plus?

  1. Android-enheter (telefoner och surfplattor)
  2. Android TV (Android 7 eller senare)
  3. AppleTV4.
  4. iPhone.
  5. iPad.
  6. PC/Mac (se till att uppdatera till senaste operativsystem och webbläsare)
  7. Samsung TV (Tizen 3.0 eller senare)

Share this post