Allmänning

Ar Boohoos storlekar sma?

Är Boohoos storlekar små?

Storlekar stämmer inte alls och kvalitén är usel. Jag tänkt skicka tillbaka min tre par jeans som var mycket för små. Strl 42 motsvarade ca en 38:a. Det skulle kosta 770kr så jag struntade i det.

Är Zalando trovärdigt?

Stort utbud, bra app. Har handlat 6 gånger på Zalando, har alltid fått det jag beställt, 2-5 dagars leverans och packningarna har varit ok.

Hur är Boohoos kläder?

KVALITÉ & STORLEKAR Jag tycker att Boohoo håller ungefär samma kvalitet som de flesta vanliga kedjor. Alla mina plagg och skor har hållt bra för såväl användning som tvätt så jag har absolut inget att klaga på!

Vart kommer Boohoos kläder från?

Boohoo är en modebutik på nätet med huvudkontor i Manchester i Storbritannien som grundades 2006 av Mahmud Kamani och Carol Kane.

Vilken storlek är 36 i Sverige?

Midjemått i inch som USA, UK, FR och IT storlekar

High waist Low waist EU
24,5 26,5 34
25 27 36
26 28 36
27 29 38

Hur lång är leveranstiden på Zalando?

Om du beställer tidigt måndag-lördag (fram till kl. 15) får du din leverans redan nästa arbetsdag. Om du gör din beställning efter kl. 15 måndag-lördag eller på en söndag får du din leverans inom tre arbetsdagar efter beställningsdagen.

Hur är det att beställa från shein?

NÖJD KUND! Jag har alltid haft problem med kläder och blir inte så snabb nöjd med alla kläder MEN efter att jag har beställt från Shein många gånger, så tycker jag att det finns dem bästa kläderna där som man kan köpa. Jag tycker att materialen på kläderna är väldigt bra ,och billigt också.

Kan man lita på Asos?

Sämsta service jag varit med om. Skorna jag beställde kom aldrig. Jag fick vänta nästan en månad innan dom kunde göra något åt ärendet för dom var tvungna att följa deras policy. Avråder starkt att handla från detta bolag.

Vilket land kommer Boohoo ifrån?

2006 grundades det brittiska modeföretag Boohoo av Mahmud Kamani och Carol Kane.

Share this post