Rekommendationer

Vem vet mest Philip och Fredrik?

Vem vet mest Philip och Fredrik?

Vilket kändislag vet mest om sin samtid? Nu är det upp till bevis i Alla mot alla med Filip och Fredrik. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson samlar några av våra mest folkkära kändisar och sätter deras allmänbildning på prov på de mest oväntade och underhållande sätt.

Vilken dag släpps alla mot alla?

Då är det premiär för vårsäsongen av Alla mot alla 2022 Alla mot alla kommer tillbaka den 14 februari, alltså på alla hjärtans dag.

Var ser jag alla mot alla?

Alla mot alla med Filip och Fredrik. Underhållning från 2021 på Kanal 5 | discovery+. Fjorton av våra mest folkkära kändisar tävlar i en stenhård och väldigt underhållande kunskapskamp.

När slutar alla mot alla?

Säsong 6 av tittarfavoriten ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” går mot sitt slut. Missa inte finalen som börjar i kväll, den 15 december.

Vem skriver frågorna i Alla mot alla?

I vanliga fall är de lika involverade i sina program men i fallet ”Alla mot alla” ser det annorlunda ut. Fredrik Wikingsson är med i redaktionen och skriver frågorna – Filip Hammar, som bor i USA, dyker upp till inspelningarna och ”är charmig”.

Vem vann Filip o Fredrik igår?

Hellquist och Lundberg vann Filip & Fredriks ”Alla mot alla” Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg har korats till mästare i frågesportprogrammet ”Alla mot alla med Filip och…

Vem vann gårdagens Alla mot alla?

Jonatan Unge och Hanna Hellquist vann finalen mot Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow. De mötte ärkerivalerna Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow i vad som beskrivs som en ”hatmatch”. Efter en rafflande final gick Jonatan Unge och Hanna Hellquist segrande ur striden.

Vilka ska vara med i Alla mot alla 2022?

Samma gäller Alex Schulman och Jan Guillou, Cecilia Frode och Janne Josefsson samt Linnea Henriksson och Gert Wingårdh. Anders ”Ankan” Johansson och Emma Molin har båda medverkat i ”Alla mot alla”, men ska nu samarbeta för första gången.

Vilka är med i Alla mot alla 2022?

Jenny och Niklas Strömstedt, liksom David Batra och Anna Kinberg Batra, är tillbaka i burarna efter att ha tävlat tillsammans i tidigare säsonger. Samma gäller Alex Schulman och Jan Guillou, Cecilia Frode och Janne Josefsson samt Linnea Henriksson och Gert Wingårdh.

Vem är med i Alla mot alla 2022?

Deltagare i vårens säsong av “Alla mot alla”

  • Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow.
  • Bea Uusma och Magnus Betnér.
  • Katia Mosally och Harald Treutiger.
  • Mark Levengood och Pia Johansson Mark.
  • Marianne Mörck och Claes Malmberg.
  • Ebba Witt-Brattström och Messiah Hallberg.
  • Dominika Peczynski och Mårten Palme.

När börjar Alla mot alla våren 2022?

Deltagare i vårens säsong av “Alla mot alla” Programmet har premiär den 14 februari på Kanal 5 och discovery+.

Share this post