Ny

Nar borjar Bast i test 2022 datum?

När börjar Bäst i test 2022 datum?

När hade en ny säsong av Bäst i test premiär 2022? Programmet är nu inne på sin sjätte säsong och den hade premiär fredagen den 4 mars på SVT. I säsongspremiären var Erik ”Jerka” Johansson gäst, och i programmet fick han bland annat tävla i att hitta den i publiken som var mest lik honom själv.

Vem kan vad Erik Ekstrand?

Säsonger. Första säsongen bestod av lag Erik och lag Farah, som alltid innehöll Erik Ekstrand respektive Farah Abadi, med två nya gästtävlanden i respektive avsnitt som placerades i respektive lag. Lag Erik blev dock lag Ellen i det sista avsnittet då Ellen Bergström vikarierade för Erik.

Vilket land var först med Bäst i test?

Programmet är baserat på en brittisk förlaga, Taskmaster, som sänds på tv-kanalen Channel 4.

Vem vet vad inspelat?

Inspelning sker hos SVT i Göteborg varje vår och höst. Kvinnor och män från hela Sverige är välkomna att söka. Vi försöker kontakta så många vi kan.

Vem ska leda det nya tv programmet är du helt hundra?

Kristina “Keyyo” Petrushina programleder en oförutsägbar korsning mellan gameshow och frågesport där några av Sveriges mest underhållande medieprofiler tävlar i att skilja på sant och falskt bland påståenden och frågor som alla är hämtade från verkligheten.

Var ligger NYA Bäst i test huset?

Förut spelades huvuddelen av testerna in i eller utanför Villa Frescati, bredvid Kungliga Vetenskapsakademien på Norra Djurgården. I säsong fem är testhuset i stället förlagt till Södra Gärdet. En del av testerna utförs i studion, som spelas in i Filmhuset, på Gärdet i Stockholm.

Vilka ska vara med i Bäst i test 2022?

Här är gästerna i Bäst i test 2022

  • Skådespelaren Erik ”Jerka” Johansson.
  • Artisten Danny Saucedo.
  • Programledaren och radioprofilen Annika Lantz.
  • Artisten och programledaren Lotta Engberg.
  • Skådespelaren Fredde Granberg.
  • Skådespelaren och sångerskan Vanna Rosenberg.
  • Tv-kocken Tareq Taylor.
  • Komikern Petrina Solange.

Share this post