Ny

Vad kan du se under rubriken tillfalligt uppehall?

Vad kan du se under rubriken tillfälligt uppehåll?

Siffran bakom rubriken visar antal aktiviteter som finns att göra. Om en person är på sjukhus eller har uppehåll i dagvårdsperiod kan den som har chefsskrivbord markera att personen har tillfälligt uppehåll. Då syns det automatiskt under den här fliken.

Vad skriver man i treserva?

Skriv ett ämne och ditt meddelande och klicka sedan på skicka. Uppdrag som har fördelats till en utförarenhet visas i mappen Nya uppdrag, där uppdraget ska kvitteras. enheter. I mappen Mina personer finns snabbvägar till de personer du själv har lagt till i mappen eller personer vars uppdrag du kvitterat.

Hur fungerar treserva?

Uppgifter från personens vårdplan hämtas från patientjournalen i Treserva. I Genomförandewebben kan du lägga till ny information under rubriken Uppföljning. Informationen överförs automatiskt till vårdplanen i patientjournalen. Nya vårdplaner ska kvitteras ut precis som nya uppdrag.

Vad är treserva utbildning?

Treserva. Syftet med utbildningen är att ge kunskap för att kunna få behörighet för att kunna ta emot uppdrag samt dokumentera i Örebro kommuns verksamhetssystem Treserva. Genomgången utbildning är ett krav för att få behörighet i Treserva. Vänder sig till: All personal som använder sig av verksamhetssystemet Treserva.

Hur loggar man in på treserva?

Som användare väljer du att logga in i Treserva – Produktionsdatabas. En inloggningsruta öppnas där du ska ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på Logga in. Användarnamn: det användarnamn du har när du loggar in i datorn t ex tiaojol.

Vart kan jag se min journal?

Det finns flera sätt att läsa sin journal på. Ett sätt är att läsa journalen via nätet genom att logga in på 1177.se. Det varierar mellan regionerna hur mycket information du kan se i journalen när du loggar in. Du kan också kontakta det ställe där du har behandlats om du vill läsa din journal.

Share this post