Blogga

Vad hande med Clubhouse?

Vad hände med Clubhouse?

Appen förbjöds i februari 2021 i Kina. I Mellanöstern var den ett viktigt organisationsmedel för oppositionella under pandemins restriktioner. Oman förbjöd appen i mars 2021. I februari 2021 bjöd miljardären Elon Musk in Vladimir Putin till appen.

Hur får man invite på Clubhouse?

För att bjuda in så lägger man till deras mobilnummer i sin telefonlista och startar sedan om appen. När du nu klickar på invite knappen så kommer du att kunna hitta din kontakt och skicka iväg ett sms med en invite-länk.

Hur muta i Clubhouse?

Hur funkar Clubhouse och vad gör man där? På appen skapar du som användare en profil med användarnamn, profilbild och profiltext. Du kan länka din Twitter och Instagram för att låta användare hitta dig även utanför plattformen. Sedan kan du börja följa andra användare och även gå med i klubbar utifrån dina intressen.

Har Clubhouse dött?

Appen Clubhouse hypades som universums centralpunkt, befolkad av några av världens främsta hjärnor, som tillsammans hängde på en exklusiv ”virtuell hemmafest”. Den laddades ner miljontals gånger. Men nu störtdyker siffrorna.

Är Clubhouse ute?

Det nya sociala IT-fenomenet Clubhouse, den Ios-exklusiva motsvarigheten till ”Heta linjen”, växer sig allt större, men Android-användare är fortfarande ute i kylan. Det ska dock bli ändring på den saken enligt Paul Davison som är en av grundarna till Clubhouse.

Hur pratar man på Clubhouse?

Många knackar på dörren Clubhouse är en social audio-app som man laddar ner i sin telefon. Hittills fungerar den bara med Apples iOS så man måste ha en iPhone för att kunna använda Clubhouse. Dessutom måste man få en inbjudan från en person som redan är användare för att bli insläppt.

Hur får man inbjudan till Clubhouse?

Hur får man en invite till Clubhouse?

  1. Skriv in dig på Clubhouse väntelista. Genom att ladda ner appen och signa upp dig på Clubhouse väntelista kan du få acess till appen utan en inbjudan.
  2. Grupper.
  3. Fråga en vän.

När kommer Clubhouse till Android?

För tillfället verkar det bara vara ett fåtal användare som fått tillgång till appen på Android och fler kommer bjudas in under de kommande veckorna. När Clubhouse släpps skarpt till Android är för tillfället okänt, men troligtvis lär release ske innan intresset dött ut helt.

Finns Clubhouse för Android?

Nu släpps Clubhouse till Android. Ett år efter tjatter-appen släpptes till iOS. Feber / Mobil. Nu släpps diskussionsappen Clubhouse till Android efter det att den började betatestas officiellt förra veckan.

Share this post