Frågor

Varfor kan jag inte se vem som delat mitt inlagg?

Varför kan jag inte se vem som delat mitt inlägg?

Se vilka andra som kan visa ett inlägg som delats med dig Bredvid namnet på den som skrev inlägget visas Delas privat, Delas enbart med dig eller namnet på din domän. Delas privat: Inlägget delades med specifika personer. Det är inte säkert att du kan se alla personer som har fått inlägget.

Kan man se hur många gånger någon sett ens händelse Facebook?

Det är bara du som kan se vem som har visat din händelse. Tryck på Din händelse i avsnittet Händelser längst upp i flödet. Tryck på nere till vänster i ett foto eller en video i din händelse för att se vilka som har tittat på din händelse.

Hur ser man vilka som har besökt ens Facebook?

Så här visar du antalet personer som har tittat på din Sida:

  1. Tryck på din profilbild längst upp till vänster på Facebook.
  2. Tryck på Sidor och gå sedan till din Sida.
  3. Tryck på Statistik högst upp på sidan.
  4. Bläddra ned till Sidvisningar.

Hur gör man så man kan dela ett inlägg på Facebook?

Så här delar du ett inlägg som du ser i flödet: Tryck på Dela längst ner till höger under ett inlägg. Om du vill dela på en väns tidslinje trycker du på Flöde under ditt namn och sedan väljer du Väns tidslinje. Ange vännens namn och tryck sedan på Dela nu.

Hur ser man om någon nekat vänförfrågan Facebook?

Gå in på ”vänner” och klicka på ”utgående”. Där finner du en lista över ”utgående vänförfrågningar” – med andra ord, de som inte har svarat på din förfrågan.

Kan man se om man skickat vänförfrågan?

i det övre högra hörnet väljer du objektet Vänner från skärmen som öppnas och gå till fliken framställningar. Expandera sedan rullgardinsmenyn Vänförfrågan längst upp, välj objektet Visa inlämnade förfrågningar från det senare och du får en sida med alla vänförfrågningar du har skickat på Facebook.

Hur kan man se delningar på Facebook?

Vill du kolla hur många gånger en sida/artikel delats på Facebook? Ange adressen http://graph.facebook.com/ direkt föjt av hela URL:en till sidan du vill kolla. I retur får du antalet delningar omnämnanden. [UPDATE] Observera att detta inte är siffran på faktiska delningar utan delningar, gillningar och kommentarer.

Vem delar mina inlägg på Facebook?

Tänk på följande: Alla kan se dina offentliga uppgifter som namn, profilbild, omslagsbild, kön, användarnamn, användar-id (kontonummer) och nätverk (läs mer om varför). Bara du och dina vänner kan göra inlägg i din profil. När du publicerar något kan du styra vilka som får se det med hjälp av målgruppsväljaren.

Vem kan se mina inlägg på Facebook?

Inlägg på din tidslinje kan visas på andra ställen på Facebook (som i nyhetsflödet och i sökresultat) för personer som är med i den delade målgruppen (till exempel Vänner). Du kan välja målgruppen för det som dina vänner publicerar på din tidslinje.

Varför kan jag inte hitta en person på Facebook?

Du har blockerat personen. Den person du söker kan angivit strängare sekretess eller ha blockerat dig. Vissa glömmer ibland att de har begränsat sina inställningar. Om du fortfarande inte kan hitta en vän kan du be hen att kontrollera sina sekretessinställningar.

Hur länge ligger en vänförfrågan kvar på Facebook?

När du tar bort en vänförfrågan får personen som skickade den ingen avisering och kan inte skicka dig en ny förfrågan förrän det har gått ett år. Om du väljer att blockera någon kan de inte skicka fler vänförfrågningar.

Hur avbryter man vänförfrågan?

Hur avbryter jag en vänförfrågan som jag har skickat till någon på Facebook? Gå till Skickade vänförfrågningar. Tryck på Avbryt bredvid en vänförfrågan om du vill avbryta den.

Share this post