Rekommendationer

Vad kostar Fakturatolkning Fortnox?

Vad kostar Fakturatolkning Fortnox?

Priset för automatisk fakturatolkning är 4.90 kr per tolkad faktura. Debiteringen sker när du klickar på Spara eller Bokför.

Var hittar jag inkomna fakturor Fortnox?

Under fliken Inkomna fakturor finner du alla fakturor som inkommit från fakturatolkningen samt dina mottagna e-fakturor. Här ser du fakturornas viktigaste innehåll samt namn på eventuell matchad leverantör. För att se bilden kan du klicka på bildikonen och för att följa historiken, t.

Hur lång tid tar Fakturatolkning Fortnox?

Fakturatolkning med bokföringsförslag Om du fått en pappersfaktura kan du fota denna via appen, så tolkas uppgifterna automatiskt och bokföringsunderlaget skapas upp inom några sekunder.

Vad kostar fakturaservice?

Plustjänster

Fakturaservice och påminnelseservice
Fakturaservice Postal faktura 12 kr/st 4:90 kr/st
Fakturaservice E-faktura 4:90 kr/st 1 kr/st
Fakturaservice E-postfaktura 4:90 kr/st 12 kr/st
Påminnelseservice 1:90 kr/st 2 kr/st

Hur mycket kostar det att skicka en faktura?

I en studie gjord av ansedda APQC har man analyserat 190 företag i Nordamerika för att mäta skillnaden mellan de som presterar bäst och sämst. De som presterar bäst har en kostnad på 6 SEK eller mindre, medan de lågpresterande har en kostnad på hutlösa 96 SEK. Snittfakturan kostar 26,50 SEK.

Vad betyder färgerna i Fortnox?

De fakturor som finns med i en skapad betalfil ändrar färg till blå eller lila, och får status Under betalning.

Vad innebär e faktura Fortnox?

Läs mer om e-faktura En e-faktura, även kallad EDI (Electronic Data Interchange), fungerar i princip på samma sätt som en pappersfaktura. En skillnad är dock att fakturan, istället för att skickas till en fysisk brevlåda, skickas elektroniskt till en internetbank.

Vad är Fakturatolkning?

Det innebär att fakturor, oavsett om de inkommer i pappers-, pdf- eller elektroniskt format måste tolkas innan de kan processas och betalas. En pappersfaktura behöver först skannas innan den tolkas. Fakturatolkning görs av en mjukvara som läser av och tolkar informationen på fakturan.

Vad är fakturaservice?

Vad innebär fakturaservice för er? Hos oss hittar ni lösningar för fakturaservice som passar både små och stora företag. Vi sköter allt från att skriva ut, fakturera och inkassera utställt belopp genom påminnelse- eller inkassohantering. Om så erfordras driver vi också in fordran med juridiska hjälpmedel.

Share this post