Populära

Vad kostar Nextory per manad?

Vad kostar Nextory per månad?

Hitta dina och barnens favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker från 139 kr/mån.

Hur går man med i Nextory?

Nextory går att ladda ner utan kostnad i App Store eller Google Play. När du har skapat ett konto med din mejladress har du tillgång till appen. Du registrerar ditt betalkort först när du väljer att starta din provperiod och då kan du enkelt börja läsa e-böcker gratis.

Hur avslutar man en prenumeration på Nextory?

Du kan när som helst säga upp ett abonnemang som gäller tillsvidare genom att logga in på ditt Användarkonto och där avsluta abonnemanget. Du kan också säga upp abonnemanget genom att kontakta Nextory på annat sätt. Tidsbegränsade abonnemang upphör automatiskt vid utgången av den avtalade abonnemangsperioden.

Hur säger man upp VPN?

Hur man annullerar ExpressVPN: Snabbguide

  1. Gå till expressvpn.com och logga in på ditt ExpressVPN-konto.
  2. Avbryt dina automatiska betalningar.
  3. Kontakta kundsupporten för att säga upp ditt konto och begära en återbetalning.

Vad är bäst Nextory eller Storytel?

Storytel – Utbud. Utbudet är väldigt likt överlag, men Storytel har snäppet större utbud. Ska du läsa engelska titlar är Nextory att föredra, men utbudet på engelska på Storytel är inte dåligt det heller. Utbudet känns välsorterat i båda apparna då de rekommenderar de mest populära titlarna först i deras kategorier.

Har NordVPN bindningstid?

Om NordVPN:s priser För dig som är intresserad av att köpa ett abonnemang hos NordVPN finns det tre olika alternativ att välja bland. Ju längre bindningstid du väljer på ditt abonnemang desto billigare blir månadskostnaden. Bindningstiden på de olika abonnemangen är: 1 månad, 1 år och 2 år.

Vad är Nord account?

Nord Account har förenklat inloggningsprocessen hos alla Nord Security-produkter, inte bara NordVPN. Även om du inte har Nord Account kan du använda Google- eller Apple-ID och registrera dig på ett bekvämt sätt.

Share this post