Frågor

Vem ar mamma till lilla hjartat?

Vem är mamma till lilla hjärtat?

”Lilla hjärtat” med sin fostermamma Melinda Jacobs.

Vad hände med Lilla Hjärtats mamma?

I tingsrätten dömdes mamman till den treåriga flickan Esmeralda, kallad Lilla Hjärtat, till ett år och nio månaders fängelse för grovt vållande till annans död samt narkotikabrott. Domen överklagades till Göta hovrätt av båda parter.

Hur många biologiska barn har Melinda Jacobs?

Bor: I Vadstena men född och uppvuxen i Skåne. Familj: Biologiska döttrarna Savannah, Vanessa och Vendla. Familjehemplacerade Erik, 2 år och Vincent, sju månader.

Var bodde Esmeralda?

En lex Esmeralda. Det är familjehemsföräldrarna Lasse Lundberg och Melinda Jacobs önskan efter att en treårig flicka, Esmeralda, hittades död i en lägenhet i Norrköping den 30 januari. Trots att det var i deras tegelvilla flickan tog sina första steg vet paret mycket lite om hennes sista månader i livet.

Hur många barn har Miss Melinda?

Om man räknar in tillfälliga jourplaceringar, har 19 barn genom åren ”passerat hennes famn”, som hon uttrycker det. Tidigare jobbade Melinda inom psykiatrin i Motala men efter Esmeraldas död är hon familjehem på heltid, med just nu två små pojkar placerade hos henne och de tre döttrarna.

Var ligger Esmeralda begravd?

Nu finns den precis utanför stora klosterkyrkan i Vadstena.

Hur gammal blev Esmeralda?

Den 30 januari 2020 beordrades polis till Esmeraldas hemadress i Norrköping. Där påträffades den då treåriga Esmeralda avliden och föräldrarna anhölls på sannolika skäl misstänkta för grovt vållande till annans död och brott mot griftefriden.

Har Melinda Jacobs Biologiska barn?

Melinda Jacobs var 2009–2012 gift med musikern Anders Hildeskog, trummis i dansbandet Wahlströms, och 2016–2020 med musikern Lasse Lundberg Jacobs från dansbandet Blender. Hon har tre biologiska barn och därtill flera fosterbarn. Hon är bosatt i Vadstena.

Share this post