Frågor

Vad ar Hamta Express?

Vad är Hämta Express?

Att skicka Expresspaket är enkelt! Vi hämtar paketet hos dig, kör ut till mottagarens dörr eller lämnar det på valfritt serviceställe. Vi aviserar alltid via sms innan paketet levereras och om paketet ska hämtas skickar vi en extra avisering till mottagaren när paketet finns på servicestället.

Hur lång returrätt Boozt?

11.7 Notera att vår Fair Use-policy aldrig hindrar dig från att utöva din lagstadgade ångerrätt på 14 dagar eller Boozt öppet köp som gäller i 30 dagar om du har genomfört ett bindande köp hos oss.

Är retur gratis på Boozt?

Det är grundläggande för Boozt att kunna erbjuda våra kunder 30 dagars gratis retur, men vi tar samtidigt ansvar för att värna om miljön och minska vår miljöpåverkan där det är möjligt.

Hur returnerar Man paket från Boozt?

Förpacka produkterna noggrant i den återförslutningsbara Boozt-förpackningen som de levererades i….Hur returnerar jag en vara?

  1. Klistra på den medföljande returfraktsedeln.
  2. Lämna in returpaketet hos närmaste postombud. Sök efter närmsta här.
  3. Be alltid om inlämningskvitto så att ditt paket är försäkrat. OBS!

Hur pausar man en betalning på Klarna?

Om förfallodagen närmar sig och du behöver extra tid för att lösa returen med butiken, låt oss bara veta att du väntar på att en retur ska registreras genom att pausa din betalningsplan. Pausa din faktura genom att logga in och välja det köp du skickat tillbaka och sedan välja Rapportera retur.

Hur kan Apotea leverera så snabbt?

Samarbetar med Instabox Testet gick ut på att kunderna skulle kunna e-handla sina varor och sedan få dem levererade samma dag, oavsett dag i veckan. Genom ett samarbete med logistikföretaget Instabox, kunde varorna levereras till paketskåp uppsatta bland annat i Pressbyråns, 7-Elevens, OKQ8:s och Coops butiker.

Hur får man hemleverans från apoteket?

Det du handlar på apoteket.se eller via vår app Mitt Apotek går att få levererat nästan direkt. Välj Hem kväll med bud i kassan senast kl 16 på vardagar, så levererar vi kl 17-22. Om du beställer efter kl 16 kommer vi nästa vardag.

Kan man dela upp betalning på Klarna?

Kan jag välja att delbetala enskilda köp? Ja, det kan du! Det görs en kreditbedömning på samma sätt som vid ett köptillfälle för att kunna se om vi kan erbjuda delbetalning. Baserat på det kommer du att kunna se alternativet “Dela upp” när du går in på köpet i vår app.

Vad händer om man missar en Klarna betalning?

Om du missar förfallodatumet får du först en påminnelse. Därefter får du en betalningspåminnelse och en avgift debiteras, men du har fortfarande möjligheten att betala den utestående summan. Obetalda skulder skickas sedan till inkasso.

Har Apotea hemleverans?

Vi erbjuder alltid minst ett fraktfritt alternativ. Hemleverans är möjligt i stora delar av Sverige och väljer du detta kan du också välja vilken dag och tid du vill ha din leverans. Väljer du leverans till ett ombud så kan du klicka ner listan och välja det ombud du önskar.

https://www.youtube.com/watch?v=TNcWscWyoZU

Share this post