Trendig

Vad hander om man missar en korlektion?

Vad händer om man missar en körlektion?

Detta är ett vanligt villkor hos nästan alla körskolor. Detta villkor innebär att du kommer att debiteras för hela körlektionen om du inte avbokar den i tid. Du missade din ursprungliga körlektion och hade inte avbokat denna i tid. Körskolan hade redan då rätt att debitera dig för körlektionen.

Är det svårt att göra uppkörningen?

Ett förarprovet är ett praktiskt körprov och är den sista delen i processen att få ett körkort. Förarprovet brukar även kallas för körprovet eller uppkörningen. Det är många som misslyckas med uppkörningen, så det gäller att träna ordentligt innan du väljer att göra din uppkörning.

Hur mycket ogiltig frånvaro får man ha?

Om du är borta vid upprepade tillfällen utan att skolan har godkänt det, ska skolan rapportera det till CSN som skolk. Om du har sammanlagt fyra timmars ogiltig frånvaro under en månad kan det påverka ditt studiebidrag.

När kan man senast avboka Körlektion?

Avbokning av körlektion/körlektioner ska vara gjord senast kl 15.00 dagen före körning. gäller avbokning senast kl 15.00 på söndagen. ring då så snart du kan så att vi kan försöka få in en annan elev på din tid.

Hur långt innan kan man avboka Körlektion?

Avbokning. Avbeställning av körlektion ska ske senast kl. 12:00 vardagen före körlektion. Avbeställning av omkörnings- och mörkerlektioner, kurser (risketta & handledarkurs) skall ske senast kl 12:00 två vardagar innan lektion/kurs.

Hur mycket sjukfrånvaro får man ha i gymnasiet?

Om du har upprepad ogiltig frånvaro på sammanlagt fyra timmar eller mer under en månad, kan skolan rapportera det till CSN. I vissa fall kan det finnas speciella anledningar till frånvaron och skolan kan då välja att inte rapportera till CSN. Det kan till exempel handla om sjukdom, mobbning eller andra personliga skäl.

Hur avbokar man en körlektion?

Avbokning sker smidigast på din elevsida/elevcentralen som du hittar via vår hemsida. Inloggningsuppgifter fick du när du skrev in dig, har du inte fått dem eller förlagt dem, så säg till i receptionen.

Share this post