Rekommendationer

Vad kostar en ny Renault Clio?

Vad kostar en ny Renault Clio?

Majoriteten av våra Clio har bensin som bränsle men det finns också ett mindre antal bensin/e85. Snittet för våra Renault Clio är att bilen är tillverkad 2017, har gått 5 099 mil och snittpriset är 102 060 kr. Denna bil går att köpa online!

Vilken bensin Renault Clio?

MOTORSPECIFIKATIONER

Motorutförande 1.0 SCe 1.0 TCe
Motortyp (se motorskylt) B4D H4D Turbo
Cylindervolym (cm3) 999 999
Bränslekvalitet Oktantal Bensin Du måste använda blyfritt bränsle med det oktantal som anges på etiketten i tankluckan. BRÄNSLETANK.

Var tillverkas Renault Clio?

Renault S. A., uttalt rö-nå, är en fransk multinationell fordonstillverkare med huvudkontor i Boulogne-Billancourt….Renault[redigera | redigera wikitext]

Renault S. A.
Typ Société anonyme Euronext: RNO
Huvudkontor Boulogne-Billancourt, Frankrike
Nyckelpersoner Carlos Ghosn Styrelseordförande VD
Historia

Vad är skatten på en Renault Clio?

Årlig skatt: 3 230 SEK Om bilen hade omfattats av de nya reglerna från och med 1 april 2021 hade skatten varit 4 640 kr per år under de första tre åren.

När kom Renault Clio?

Clio lanserades 1990 och har blivit Renaults bästsäljare i världen med en stadig ökning försäljningsmässigt sedan 2012. Information och bilder om interiören och exteriören är redan släppta.

Majoriteten av våra Clio har bensin som bränsle men det finns också ett mindre antal bensin/e85. Snittet för våra Renault Clio är att bilen är tillverkad 2017, har gått 4 953 mil och snittpriset är 102 604 kr.

Hur stor är tanken på Renault Clio?

Enligt instruktionsboken så ska tanken rymma ”ca 50 liter” och när tankvarningslampan lyser så ska man ”tanka omdedelbart” men det står inte vid hur många liter bränsle kvar som lampan tänds eller så?

Hur bra är Renault Clio?

När det gäller komforten fungerar fungerar Clio mycket bra även för långfärder. Den är väl ljudisolerad och känns rent subjektivt gå tystare än många större bilmodeller. En gammaldags småbil var surrig på långfärd på motorväg, men med Clio är det inga problem att klara långa dagsetapper.

Vilket land tillverkar Renault?

Vilka är vi? Renaultkoncernen är ett internationellt företag med franska rötter och en rik historia som sträcker sig mer än 115 år bakåt i tiden. Vi finns i 128 länder och konstruerar, tillverkar och säljer person- och företagsbilar under tre varumärken: Renault, Dacia och RSM.

Share this post