Trendig

Vad kostar det att parkera i Langedrag?

Vad kostar det att parkera i Långedrag?

Pris: 140 kr/månaden inkl moms. Cykelparkering. Pris: 70 kr/månaden inkl moms.

Vad kostar det att parkera i Ullevigaraget?

Pris: 22 kr/tim alla dagar 08-22, övrig tid 2 kr/tim. Max P-tid 12 tim alla dagar 00-24.

Var parkerar man på Saltholmen?

Parkeringsplatser för besökande vid Saltholmen finns endast för handikappstillstånd. Övriga besökande hänvisas till besöksparkeringar vid Långedrags spårvagnshållplats, samt sommartid Hinsholmen. Strax innan Långedrag finns digitala informationstavlor som visar hur många lediga platser som finns på de olika områdena.

Vad innebär förbud att stanna och parkera?

Förbud att stanna och parkera – stoppförbud – betyder att du inte får stanna annat än om trafiksituationen kräver det. Ett fordon får inte stannas eller parkeras på eller inom ett avstånd av tio meter före ett övergångsställe, en cykelpassage eller en cykelöverfart,

Varför får du inte parkera på en gångfartsplats?

På en gågata eller i ett gångfarts- område får du endast parkera på särskilt anordnade parkeringsplatser. Du får inte parkera på en huvudled. Du får inte parkera bredvid ett annat 4-hjuligt fordon som har stannat eller parkerat längs en väg. Du får inte heller parkera bredvid till exempel en container som står på en väg.

Hur länge gäller tillåtelsen för parkering?

Under vardagar utom dagar före sön- och helgdagar gäller tillåtelsen dock bara för parkering under högst 24 timmar i följd. Om parkering begränsas till kortare tid eller viss tid på dygnet anges det med tilläggstavla. Likadant om parkering är tillåten längre tid än 24 timmar.

När får ett fordon stannas eller parkeras?

Ett fordon får inte stannas eller parkeras på eller inom ett avstånd av tio meter före ett övergångsställe, en cykelpassage eller en cykelöverfart, i en vägkorsning eller inom ett avstånd av tio meter från en korsande körbanas närmaste ytterkant, på eller inom ett avstånd av tio meter från en korsande cykelbana eller gångbana,

https://www.youtube.com/watch?v=8B9HpYTeefE

Share this post