Rekommendationer

Vem ar varldens roligaste manniska?

Vem är världens roligaste människa?

Robert Gustafsson, som på lördagskvällen utsågs till världens roligaste man av Folktoppens tittare, före bland andra John Cleese och Eddie Murphy. Du brukar ju tycka att det är jobbigt att kallas ”Sveriges roligaste man”. Nu är du universums, förlåt, världens…

Vem har Sveriges roligaste barn?

Torsdagens triss-skrapare är Alexander från Färila.

Vem är Sveriges roligaste person?

Robert Gustafsson. Skådespelare och komiker som har utsetts till Världens roligaste man .

Vem vann Sveriges roligaste barn?

I helgen korade de en vinnare bland de tre klipp som totalt erhållit mest engagemang i form av likes och kommentarer. Sedan fick följarna rösta om vilket klipp som är roligast? Efter över 15 000 röster utsågs lilla Saga till vinnare.

Vem driver Sveriges roligaste barn?

Basse Widman driver Instagram-kontot ”Sveriges roligaste barn”. Tillsammans med sina egna barn testade han och hustrun Evelina på husbilssemester i somras. Familjen fastnade verkligen för husbilslivet.

Vilket är världens roligaste skämt?

Den första killen släpper sin ryggsäck, sliter fram ett par löparskor och snörar på sig dem. ”Vad gör du?”, frågar den andra killen. ”Du kommer ändå inte kunna springa ifrån björnen, även om du har löparskor.” Den första killen svarar: ”Jag behöver inte springa ifrån björnen, jag behöver bara kunna springa ifrån dig.”

Vem är det som går upp varje morgon utan att ha sovit en blund?

Vem går upp varje morgon utan att ha sovit en blund? Svar: Solen.

Vad sa den ena kannibalen till den andra?

Vad sa den ena kannibalen till den andra? – E du go eller?

Hur mycket pengar har Robert Gustafsson?

Skådespelaren Robert Gustafsson drar i regel in runt 10 miljoner per år. Under fjolåret spelade han bland annat Ture Sventon, som här gästar TV4-programmet Idol. Underhållaren och skådespelaren Robert Gustafsson är pålitligheten själv. Hans bolag drar i regel in runt tio miljoner kronor per år.

Vad såg Robert Gustafsson?

Nu har han uttalat sig om Palmemordet. Robert Gustafsson har alltid hävdat att det var Polisen som knäppte Olof Palme. Skådespelaren var på samma visning av Bröderna Mozart som Olof och Lisbeth Palme på mordkvällen. Utanför biografen observerade han civila poliser med walkie-talkies och bilar med tonade rutor.

Vilken fråga måste man alltid svara ja på?

Det finns en klassisk gåta som lyder ungefär: “Vilken fråga kan du aldrig svara ja på?” Och svaret brukar vara: “Sover du?”. Egentligen är svaret (frågan) på frågan flerfaldigt, och ett annat exempel på en fråga som man inte kan svara ja på är den som ställdes nyligen vid en arbetsintervju: “Är du kvinnoförtryckare?”

Vad är det man kastar när man behöver det och tar tillbaka när man inte behöver det?

Svar: En nål.

Vilket är Kannibalens Favorityrke?

Vilket är kannibalens favorit-yrke? Härligt! Nu fick Askersundarna en fråga som inte tog 35 sekunder att svara rätt på 😂💚 Rätt svar: God man! Slaktare.

Share this post