Rekommendationer

Vilken gard ar hastgarden?

Vilken gård är hästgården?

Hästgården på Ekerö har varit omtalad i decennier. 1991 döms en man för sexuella övergrepp mot flera av sina ridskoleelever, som i perioder också bor på gården med mannen och hans familj.

Vem är ridläraren i hästgården?

Det var ridläraren ”Mårten” som anmält dokumentärserien och inslagen, för opartiskhet, saklighet och respekt för privatlivet. Han avled i oktober 2018 och hans dödsbo återkallade såväl anmälan som den fullmakt som anmälaren lämnat till sitt ombud.

Vem är Jerry i hästgården?

Min bekant berättade om Jerry, som i början av 90-talet åkt i fängelse för sexuella övergrepp på minderåriga. Nu levde han på gården med sin sambo, som träffat honom när han var en gift småbarnsfar och hon var i nedre tonåren, och som han idag hade fyra barn med.

Vem är Lucy hästgården?

Försvarets linje var att Lucy blivit påkommen med att syssla med hasch, att hon hade stulit pengar på och att det var orsaken till att hon lämnade. På hästgården pratade man skit om henne som förrädare. Det var inte sant men Anna backade den historien.

Vem är Ponnymamman?

Hästen heter Bacchara. PJag heter Ulrika Fåhraeus och är i botten journalist. Jag utbildade mig i början av 90-talet, jobbade sedan som frilansjournalist i nästan 25 år och har skrivit i allt från Dagens Nyheter till olika former av fackpress till vår lokaltidning på Ekerö.

Vem var mannen på hästgården?

Den bärande balken är Annas livsberättelse. Fjorton år gammal möter hon i ett stall den gifte mannen Jerry Jahn, som knyter henne till sig och som hon ett par år senare blir hemlig flickvän till.

Vad hände med hästgården?

Hästgården blev riksbekant efter en dokumentär 2018. En respekterad ridlärare hade begått flera sexuella övergrepp på unga elever han haft. Nu berättar mamman på gården sin historia, hur hon hamnade där och hur hon orkade lämna.

Vem är mamman på hästgården?

I veckan kom så boken Händelserna på hästgården, där vi får hela familjens berättelse, med mamman Anna Bohlin som huvudberättare, men med alla hennes fyra barns röster. Medförfattare är Ulrika Fåhreus, känd för bloggen ponnymamman.se och den första som intervjuade Anna och dottern Sophie.

Share this post