Frågor

Vart kan man se Handbollsligan?

Vart kan man se Handbollsligan?

Nu har du möjlighet att teckna ett abonnemang samtidigt som du stöttar ditt favoritlag. Likt fjolårssäsongen kommer utvalda matcher i Handbollsligan även att sändas på TV4 Sport och TV12. Från SHE (Svensk HandbollsElit) kommer cirka 25 matcher att sändas både digitalt och i TV4 Sport. SM-finalerna visas i TV4.

Vad kostar C More handboll?

Sändningarna från Handbollsligan och SHE, samt landskamperna, ingår i C Mores Sport-paket och i C Mores paketering med Sport, Film och Serier samt i C Mores Handbollspaket, som i dag kan köpas för 99 kronor per månad.

I vilken kanal går handbollen?

Handboll på TV och stream För de svenska ligorna är det Cmore som har rättigheten medan de internationella ligorna så är det Nent som har rättigheterna. Även landslagens matcher går på Nents kanaler och Viaplay.

Vilken kanal går handbollen på?

Här hittar du tv-tiderna för alla matcher som spelas under damernas handbolls VM 2021 i Spanien. Rättigheterna till att sända mästerskapet i Sverige ägs av Nent Group. Detta innebär att det är i kanalerna TV6, TV10 samt V Sport Extra som de tv-sända matcherna kommer att visas.

Vilken kanal är handbollen idag?

För de svenska ligorna är det Cmore som har rättigheten medan de internationella ligorna så är det Nent som har rättigheterna. Även landslagens matcher går på Nents kanaler och Viaplay.

Vilken C More kanal sänder Champions League?

Matcherna i UEFA Champions League kan du streama via C More-appen i din tv-box. I våra tv-boxar Arris VIP 5305 och 4302 väljer du UEFA Champions League-event i tablån (kanalplats 158-163) eller i sportsektionen. När du klickar på en match startas C More-appen i boxen, du loggas automatiskt in och sändningen startar.

Vem sänder EM handboll 2022?

📺 Fullständig tablå med tv tider handbolls Herr EM 2022 Sändningarna ifrån handbolls EM 2022 kommer i Sverige att visas i Nent Groups kanaler. De specifika kanaler som kommer att sända allting är TV6, TV10 och V Sport Extra där den förstnämnda kommer att sända alla Sveriges matcher.

Share this post