Rekommendationer

Ar ankan gift?

Är ankan gift?

Anders ”Ankan” Mattias Roland Johansson, född 4 maj 1974 i Linköping, är en svensk komiker, programledare och skådespelare med karakteristisk östgötsk dialekt som kännetecken….Anders Johansson (komiker)[redigera | redigera wikitext]

Anders Johansson
Anders Johansson i september 2008.
Vistelseort Malmö
Andra namn ”Ankan”

Var är nästan inget inspelat?

Under sommarmånaderna är det full rulle i tv-fabriken. SVT Nyheter passade på att besöka komediserien ”Nästan inget” som spelas in just nu. Det är varmt, riktigt varmt, inne i den gamla fabriksbyggnaden i östra Malmö.

Var kommer Ankan Johansson ifrån?

LinköpingAnders Johansson / FödelseortLinköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975. Wikipedia

Vad gör Ankan?

Ankor blir mer och mer populära, förmodligen eftersom de är så mångsidiga. De lägger supergoda ägg, äter matrester, dödar skadedjur i trädgården och är allmänt bra husdjur. Här är en lista på saker att tänka på om du funderar på att skaffa ankor.

När kommer så funkar det tillbaka?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv och hört dom i radio och sedan två år tillbaka i succépodden ”Så funkar det i P1”. Hösten 2021 kommer de leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow.

Vad hände med Anders och Måns?

De två säsongerna har väldigt distinkta färgscheman, då säsong ett har ett gult färgschema medan den andra säsongen har ett rosa/lila. Efter den andra säsongen valde duon att ta en paus från TV för att istället fokusera på krogshowen Anders och Måns på krogen , som hade premiär året därpå.

Share this post