Ny

Vad betyder Digital Edition?

Vad betyder Digital Edition?

Däremot har PS5 Digital Edition ingen skivenhet, vilket innebär att alla spel du spelar måste köpas digitalt, och du kommer bara att kunna strömma media snarare än att spela det från enheten. Frånvaron av skivenhet gör naturligtvis Digital Edition av PlayStation 5 billigare än hela versionen.

Vad är skillnaden mellan Playstation 5 Digital Edition?

De båda maskinerna är identiska, med den enda skillnaden att den ena saknar Blu-ray-spelare. Playstation 5 Digital Edition, som den skivlösa versionen heter, kommer alltså inte att kunna spela spel du köpt på skiva eller några blu-ray eller DVD-filmer. I övrigt är de två maskinerna identiska.

Finns det olika PS5?

Skillnaden på PS5 standard och digital Med den digitala versionen får du en mer slimmad och förfinad design, medans standardversionen är något större och mer robust. De har också en viktskillnad på cirka 0,6 kg. Anledningen är att standardversionen har en 4K blu-ray skivspelare, vilket den digitala versionen saknar.

Vad kostar PS5 Digital Edition?

Det billigaste priset för Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 2020 825GB just nu är 8 500 kr.

Varför är PS5 bättre än ps4?

Playstation 5 har en mycket mer kraftfull GPU och CPU och tack vare sin NVMe SSD laddar spelen mycket snabbare än på Playstation 4. Den handhållna kontrollen i PS5 är dessutom mer utvecklad än DualShock-kontrollen.

Var kan man förbeställa PS5?

Köp PS5 konsol och tillbehör på MediaMarkt Köp online eller boka och hämta i något av våra 28 varuhus efter bara 30 min! Snabb leverans, fri frakt över 500 kr, säker betalning och 30 dagars öppet köp! Se även gärna vårt prisvärda utbud av Xbox Series X|S och Nintendo Switch.

Vad kostar PS5 disc edition?

Standardutgåvan, den som kan spela upp Blu-Ray-skivor, har ett rekommenderat pris på 5 999 kronor. Väljer du PlayStation 5 Digital Edition (som har identiska specifikationer förutom avsaknaden av skivläsare) ligger det rekommenderade priset på 4 999 kronor.

Share this post