Allmänning

Hur lar man sig alla lander i varlden?

Hur lär man sig alla länder i världen?

Seterra är en geografisajt som hjälper dig att på ett enkelt, färgglatt och underhållande sätt lära dig länder, flaggor, huvudstäder och andra städer i Sverige och i resten av världen. Här finns massor med olika övningar.

Att lära sig namngeografi behöver inte vara tråkigt. Gör det på det enkla sättet med Seterra! Innan du vet ordet av kan du hitta världens alla länder på världskartan. Att spela Seterra är det perfekta sättet att göra din geografiläxa.

Hur lär man sig länder?

Hur lär man sig Europas länder snabbt?

Instruktioner till Europakarta länder Med en blindkarta får eleven träna på Europas länder. Var de ligger i Europa och vad de heter. Alla nivåer har samma Europa-karta, men blir svårare och svårare eftersom tiden kortas ned för varje nivå.

Hur lär man sig flaggor?

Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen. Detta är onlineversionen som är skriven i HTML5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare, t ex Safari, Firefox och Google Chrome, samt Internet Explorer 9 och senare.

Hur lär man sig Sveriges landskap?

Instruktioner till Sveriges landskap Här får du lära dig alla landskapen i geografispelet Sveriges landskap. Snabb träning inför geografiprovet i skolan. Spelet övar alla 25 landskap i Sverige.

Hur man lär sig Europas huvudstäder?

Du kan antagligen gissa vad huvudstäderna i Frankrike och Italien heter, men skulle du kunna svara på vad huvudstäderna heter i Slovakien eller Nordmakedonien? Om du snart ska ha ett geografiprov kan det vara dags att träna! Genom att spela det här geografispelet lär du dig snabbt.

Kan alla världens flaggor?

Åttaårige Fred Tihof, som är och hälsar på släktingar i Rödeby, kan ALLA världens flaggor. Kan du dessa tio flaggor? Det var en slump som gjorde att han började plugga flaggor för ungefär två år sedan, då hans kusiner hittade en flaggbok i bokhyllan. Efter det har det bara rullat på.

Share this post