Rekommendationer

Nar kommer Star Stable pa mobil?

När kommer Star Stable på mobil?

Star Stable My Friends & Horses är från och med i dag tillgänglig att ladda ner i App Store för iPhone, en version för Android kommer att släppas nästa vecka! Nu kan du hålla kontakten med dina SSO-vänner i vår helt nya app! Håll kontakten med dina vänner!

Hur fungerar Star Stable?

Spelaren får uppdrag av datorgenererade karaktärer och får bättre rykte allt eftersom hen lyckas. Då och då dyker det upp nya sällsynta hästraser i stallet. Star Stable är populärt, varje månad spelar 400 000–500 000 personer. Sedan lanseringen i början av 00-talet har tolv miljoner personer registrerat sig.

Hur sköter man sin häst i Star Stable?

Under din hästs namn i det övre vänstra hörnet av skärmen kan du se en ikon som talar om när du behöver sköta om din häst. Om du matar, borstar, vattnar och rengör din hästs hovar så har du genomfört din hästs dagliga skötsel, och genom att göra detta varje dag så får du en lycklig häst!

När kommer Star Stable online till mobilen i Sverige?

Star Stable Online släpps till Iphone och Ipad Svenska häst-mmo:et Star Stable Online släpps nu globalt och IOS. Rättelse: Star Stable Online finns till att börja med enbart på IOS och Ipad OS, inte Android.

Vilken tid uppdateras SSO?

Varje Onsdag uppdaterar vi spelet med allt från, nya uppdrag, till nya funktioner! Då är spelservern stängd mellan klockan 10.00 och 14.00.

Hur mycket pengar kostar Star Stable?

Star Stable är gratis att prova på, så du behöver inte vara Star Rider för att prova spelet och spela upp till level 5. Men om du blir Star Rider så får du massor av fördelar. Du får full tillgång till alla äventyr, uppdrag, områden och andra fördelar, som t. ex.

Kan man spela Star Stable på Ipad?

Star Stable Online släpps till Iphone och Ipad Rättelse: Star Stable Online finns till att börja med enbart på IOS och Ipad OS, inte Android. Star Stable Entertainment har inget datum för Android-lanseringen.

Hur kan man leda hästen i SSO?

När du har köpt din ”led hästen”-kurs behöver du bara hoppa av din häst, stå vid dess huvud och klicka på led-knappen som dyker upp på din skärm vid hästskomenyn! Du kan köpa kursen från någon av dessa tränare. Klicka på knappen i nedre högra hörnet för att leda din häst!

Hur går man med hästen på Starstable?

Klicka på anslagstavlan i ditt hemstall och välj “Byt Starthästens Utseende” för att åter få välja färg på din häst. Detta är helt gratis första gången du gör det, men om du vill byta häst ytterligare en gång kan du göra det för kostnaden av 299 Star Coins.

Share this post